Menu
Outsourcing

Soft HR-outsourcing

Haal extra HR-expertise in huis met een ervaren HR-professional

Is uw HR-medewerker een tijdje afwezig? Wilt u een HR-project lanceren waarvoor u de kennis niet in huis heeft? Moet u reorganiseren? Schakel de expertise in van een HR-consultant of HR-interimmanager. Zo houdt u oog voor de duurzame inzetbaarheid van uw organisatie, uw mensen en uw HR-projecten. 

Contacteer ons
Soft HR-outsourcing
Waarom kiezen voor een externe HR-professional?
  • U vindt snel de juiste HR-professional via onze uitgebreide database van experten en generalisten
  • U krijgt steun van een volledig team dat zorgt voor de selectie, coaching en desnoods vervanging van uw consultant
  • U profiteert van onze brede expertise in Health & Safety, Legal advice, Payroll & Reward advice en Talent & Career
  • U krijgt ondersteuning en advies over allerlei bijkomende onderwerpen – De consultants kennen de HR-trends en hebben project en change management skills
  • U focust op uw core business en geeft alle administratie uit handen – De outsourcing specialist van Securex beantwoordt al uw vragen (van pricing tot planning, van implementatie tot continue evaluatie)
Onze aanpak

Securex ontwikkelde een uiterst efficiënte procedure voor HR-outsourcing. Die verzekert u van een optimale return, waardoor u onnodige kosten uitspaart. Het traject verloopt in vijf stappen:  

  • Een ervaren HR-projectmanager bespreekt uw behoefte en verwachtingen. Op basis daarvan definiëren wij het juiste profiel voor uw behoefte en bekijken we welke persoonlijkheid het beste past binnen uw organisatie, waarden, visie en strategie. 

  • Wij stellen 1 of 2 consultants voor die direct inzetbaar zijn en passen bij uw profiel. Zo verliest u geen tijd in zware selectieprocessen. 
  • U bepaalt de taken van uw consultant en maakt een overzicht van uw verwachtingen tijdens de opdracht. 
We bepalen de precieze acties, prioriteiten en timing.
  • Uw consultant gaat van start en wij nemen de continue evaluatie en begeleiding op ons. 
  • Uw HR-projectmanager maakt na een inwerkperiode een evaluatie met u en de consultant en zorgt voor de nodige bijsturing van de consultant indien nodig. 
Securex heeft het Qfor-kwaliteitslabel behaald voor haar pragmatische aanpak in combinatie met een wetenschappelijk onderbouwde methodologie  
De samenwerking met Securex verliep op een professionele en menselijke manier met een duidelijke focus op mijn vraag, waarbij ik nooit het idee heb gehad dat hun eigen winst belangrijk was, in tegendeel, oplossingen aanreiken was belangrijker. E. V. Blokker
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw HR-taken uit te besteden? Neem contact met ons op
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Leiderschap

Uw managers zijn bepalend voor de sfeer en de productiviteit in uw organisatie. Investeer in hen via strategische en operationele begeleiding.

Meer info
Coaching

Onze wereld verandert snel. Daarom moeten medewerkers zichzelf kunnen sturen en willen bijleren. Hoe gebruiken uw medewerkers hun capaciteiten optimaal? Hoe blijven zij uitdagingen controleren? Haal het beste uit uw medewerkers of teams met coaching.

Meer info
Hard HR-outsourcing

Is uw payroll-medewerker een tijd afwezig? Of wilt u een project rond loonoptimalisatie, mobiliteit of thuiswerk uitvoeren waarvoor u de kennis niet in huis heeft? Dan kunt u uw payroll en legal taken deels of volledig uitbesteden.

Meer info