Login
Personeel aanwerven

Bereken de totale loonkost van je werknemer

Overweeg je sterk om je eerste werknemer aan te werven of je team te versterken met een tweede of derde medewerker? De salarisstool van Securex helpt je om de totale loonkost te berekenen en te bepalen of je in aanmerking komt voor een doelgroepvermindering “Eerste aanwerving”.

Bereken de totale loonkost van je werknemer
Waarom de berekeningstool van Securex gebruiken?

Securex heeft deze tool uitgewerkt om toekomstige werkgevers zoals jou te helpen de loonkost van je werknemer te berekenen en zo meer inzicht te krijgen in je personeelskosten. Heb je hulp nodig om de loonsimulatie te interpreteren of wil je een gedetailleerde schatting op maat?
Krijg dan advies van onze experts

Hoeveel kost een werknemer?
De totale loonkost van je eerste werknemer berekenen

Wat zijn de kosten voor je eerste werknemer? Wat moet het loon omvatten? Bereken gemakkelijk wat je eerste werknemer kost met onze tool.

Bereken je personeelskosten
De loonkost van je 2de tot 6de werknemer

Ontdek de voordelen waarop je recht hebt bij de aanwerving van je tweede tot zesde werknemer. Je krijgt onder andere inzicht in je forfaitaire doelgroepvermindering en of je nieuwe werknemers in aanmerking komen.

Bereken je loonkost
Doelgroepvermindering 2022

In bepaalde gevallen geniet je via de doelgroepvermindering van verminderde werkgeversbijdragen bij de aanwerving van een werknemer. Ontdek of je er recht op hebt!

Bereken je loonkost
Heb je hulp nodig om je resultaten te interpreteren?
Krijg je graag gedetailleerde uitleg bij je loonsimulatie? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag tijdens je rekruteringsproces. 
Krijg advies op maat