Menu
Sociale verkiezingen 2020

Sociale verkiezingen 2020

5 oplossingen om uw sociale verkiezingen van 2020 te doen slagen

In 2020 zijn er opnieuw sociale verkiezingen. Ook u moet ze organiseren in uw onderneming als die meer dan 50 medewerkers telt. Weet u niet waar te beginnen? Geen tijd om alles zelf te regelen? Ga voor hulp op maat dankzij onze 5 packages.

Ontdek onze oplossingen
Sociale verkiezingen 2020
Waarom Securex  inschakelen voor uw sociale verkiezingen in 2020?
  • U steunt op een team van experts dat u juridisch en administratief adviseert
  • U krijgt een behandeling op maat van uw behoeften
  • U geniet onze ondersteuning bij elke fase van de verkiezingsprocedure
Ontdek onze packages sociale verkiezingen 2020
Do It Yourself Package

Wilt u uw sociale verkiezingen zelf organiseren? Onze partner Agoria bezorgt u de tool die u door de hele procedure leidt. Met deze tool bestelt u vlot stembiljetten en stuurt u alle documenten efficiënt door naar de FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg en de vakbonden. Dankzij uw code "Securex2020" geniet u een korting van € 50. Meer weten?

Contacteer ons
Comfort Package

Met dit pakket stellen we u gepersonaliseerde juridische bijstand voor tijdens de verkiezingsprocedure.
U geniet 10 uur coaching door een professionele jurist om uw Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk te installeren. Onze specialist geeft u ook advies bij de procedure en beantwoordt al uw juridische vragen.

Contacteer ons
Comfort + Package

Deze formule komt volledig overeen met de formule Comfort. Maar in de formule Comfort + staat een gespecialiseerde jurist u gedurende 15 uur bij met de verkiezing van uw Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk en Ondernemingsraad.

Contacteer ons
Basic Package

Gaat u voor deze formule? Dan loodsen de experts van het Securex-administratieteam u feilloos door de procedure. Met behulp van de Agoria-tool staan we u ook bij in het administratieve beheer van uw sociale verkiezingen. We passen onze begeleiding aan uw behoeften aan. En stemmen ze af op het aantal technische bedrijfseenheden en de te verkiezen overlegorganen binnen uw organisatie.

Contacteer ons
VIP Package

Met deze formule beschikt u over een team van ervaren juristen. Securex beheert uw sociale verkiezingen met behulp van de tool van onze partner Agoria. Onze juristen bieden u een volledige administratieve, logistieke, technische en juridische ondersteuning. Ze begeleiden u voor en tijdens de verkiezingsprocedure. En zijn er voor u op de dag van de sociale verkiezingen en daarna. 
Na de verkiezingen kunnen we uw pakket uitbreiden met een Starterskit (niet inbegrepen). Daarin vindt u een reglement van interne orde voor één of twee overlegorganen en dat in één of twee talen.
 

Contacteer ons
Onze packages samengevat

In onderstaande tabel vergelijkt u al onze packages in één oogopslag.

Onze opleidingen
HR for Experts - Alles weten over de sociale verkiezingen 2020

Tijdens dit gratis webinar belichten we meerdere topics over de sociale verkiezingen 2020 (wie moet sociale verkiezingen organiseren, welke zijn de belangrijke data van de verkiezingskalender…) en geven we een overzicht van onze diensten die u bijstaan.

Ontdek alles over sociale verkiezingen
HR for Experts – De sociale verkiezingen 2020 naderen: wat is de procedure?

Wist u dat de organisatieprocedure voor de sociale verkiezingen 150 dagen telt? Securex zet de kalender scherp en helpt u bij het behalen van elke deadline.

Meer weten over de procedure
We zochten een hulplijn die de wetgeving grondig kent en uitblinkt in management. Securex heeft het allebei! Catharine Pattou Human Resources Manager - Leen Bakker
Wilt u uw sociale verkiezingen van 2020 doen slagen? Contacteer ons!Of vind hier meer info over de sociale verkiezingen
chat
Sociale Verkiezingen Chat
Sluit