Menu
Personeel aanwerven

Uw eerste medewerker(s) aanwerven

U startte uw eigen bedrijf en dat is nu in volle groei. De volgende stap? Uw eerste medewerker(s) aanwerven. Wij begeleiden u hierbij zodat u de beste keuzes maakt in dit nieuwe avontuur.

Bereken de loonkost van uw eerste medewerker(s)
Uw eerste medewerker(s) aanwerven
Waarom personeel aanwerven met Securex als HR-partner?
 • Persoonlijk advies op maat van uw sector en bedrijf
 • Alle HR-diensten onder één dak
 • Een zo voordelig mogelijke loonkost
 • Altijd in orde met uw wettelijke verplichtingen
E-BOOK: Uw eerste aanwerving

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het hele aanwervingsproces? In dit e-book overlopen we iedere stap in het proces, van het loon bepalen tot de verplichtingen bij indiensttreding. Verwacht duidelijke checklists en handige tips!

Download ons gratis e-book
Uw voordelen als beginnend werkgever
Wanneer u start met personeel aanwerven, krijgt u financiële steun van de overheid. Neemt u vóór 31 december 2020 uw eerste werknemer in dienst, dan profiteert u van een levenslange vrijstelling van de patronale basisbijdragen.  

Dankzij de taxshift geniet u bovendien van diverse kortingen voor uw eerste tot zesde aanwerving. In de tabel hieronder vindt u een overzicht. Twijfel dus niet langer: vandaag is het extra voordelig om met personeel te starten!  
Eerste werknemer
 • Volledige vrijstelling van de patronale basisbijdrage
 • Tot 20% korting op uw bedrijfsvoorheffing
 • 146 euro korting op uw administratiekosten
 • Voor Securex-klanten: gratis gedetailleerde loonkostberekening op maat, voor een periode van 5 jaar
 • Een optimale verhouding tussen de laagste brutoloonkost en de hoogste nettoverloning
Tweede tot en met zesde werknemer
 • Tot 13.750 euro korting op uw loonkost
 • Tot 20% korting op uw bedrijfsvoorheffing
 • Elk kwartaal een optimale RSZ-aangifte
 • Voor Securex-klanten: gratis gedetailleerde loonkostberekening op maat, voor een periode van 5 jaar
 • Een optimale verhouding tussen de laagste brutoloonkost en de hoogste nettoverloning
Starten met werknemers blijft uiteraard een kost inhouden. Maak gebruik van onze simulatietool om een idee te krijgen van die kost.  Bereken de loonkost van uw eerste tot en met zesde medewerker
Wat doen wij voor u?
1 Startende werkgevers sluiten we graag aan bij ons kinderbijslagfonds, Infino. Vanaf 1 september 2019 beslist de werknemer echter zelf over de aansluiting bij zijn kinderbijslagfonds. 
Hoe werf ik personeel aan?
Wanneer u personeel wilt aannemen, moet u een contract opstellen waar de duur, de verloning, de arbeidsvoorwaarden en de taken die de werknemer zal uitvoeren in vermeld staan. Weet u niet hoe u hieraan moet beginnen? Contacteer ons voor een modelcontract of neem al een kijkje in onze e-Shop

Daarnaast is een doordacht aanwervingsproces om de juiste medewerker(s) te vinden onmisbaar. Hulp nodig? Dan staat uw persoonlijke klantenadviseur u bij met zijn raad. 

Neem alvast ons e-book ‘Uw eerste aanwerving? Alles wat u moet weten en doen’ door om een volledig overzicht te krijgen van werkgever worden.  Download ons gratis e-book
Extra diensten

Loonoptimalisatie 
Om goed personeel aan te trekken en te houden, raden wij u aan om slim te verlonen. Door kostenverlagende maatregelen, premies en alternatieve verloningsmodellen verlaagt u uw loonkost zonder uw werknemers minder loon te bieden. Onze loonkostspecialisten helpen u hierbij verder. 

Verzekeringen
Naast de verplichte arbeidsongevallenverzekering zijn er nog verschillende andere verzekeringen om uw werknemers en uzelf optimaal te beschermen.  Ontdek hier de verschillende verzekeringen.

Wilt u hier meer over weten? Maak een afspraak
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Assessment Center

U wilt zeker zijn dat nieuwe medewerkers de juiste competenties hebben en de job hebben die best bij hen past. Ons Assessment Center maakt een analyse en evaluatie van een kandidaat. Die geven een duidelijk beeld van de kandidaat en toont aan hoe goed hij bij uw functie past. Zo neemt u de beste beslissing.

Meer info
Loonadministratie en personeelsbeheer

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Meer info