Menu
Werkgevers

Ga voor duurzame mobiliteit binnen uw organisatie

Jaar na jaar zien u en uw medewerkers de files langer worden. Nadenken over duurzame mobiliteit binnen uw organisatie loont dus meer dan ooit de moeite. Moedig uw medewerkers aan om met een ander vervoermiddel dan de wagen naar het werk te komen. Of zet in op thuiswerk. Zo bespaart u tijd en kosten: uw bijdrage tot een duurzaam mobiliteitsbeleid.

Neem contact op
Ga voor duurzame mobiliteit binnen uw organisatie
Waarom inzetten op meer duurzame mobiliteit in uw onderneming?
  • U biedt uw personeel praktische alternatieven voor de wagen
  • Met uw mobiliteitsbeleid trekt u de beste kandidaten aan en houdt u uw medewerkers tevreden. Zo blijft u uw concurrenten altijd een stap voor
  • U investeert in het welzijn van uw personeel. Want medewerkers die minder in de file staan dankzij een efficiënt mobiliteitsplan, zijn gemotiveerder en productiever
Onze oplossingen voor een duurzame mobiliteit binnen uw organisatie
Werken aan een duurzaam mobiliteitsbeleid voor uw organisatie is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zet u een doordacht mobiliteitsplan in de steigers? Hoe trekt u voluit de kaart van een duurzame mobiliteit binnen uw organisatie? Met onze oplossingen komen we aan al uw vragen tegemoet.
 
Loonruil wagen

In een modern mobiliteitsbeleid biedt de bedrijfswagen zekerheid: ruil loon in voor een auto en kies voor duurzame, ecologische en fiscaal aantrekkelijke mobiliteit.

Kom alles te weten over loonruil wagen
Loonruil fiets

Gezond filealternatief? Bied uw medewerkers een elektrische fiets aan. En dat in ruil voor een klein deel van hun loon. De ideale stimulans voor duurzame mobiliteit.

Ontdek alles over loonruil fiets
Mobiliteitsbudget

De overheid ondersteunt uw mobiliteitsbeleid. Met het mobiliteitsbudget ruilen uw medewerkers hun bedrijfswagen in voor een kleinere auto.

Bereken uw mobiliteitsbudget
Verloning naar eigen wens: het cafetariaplan

Met een cafetariaplan biedt u uw mensen een gepersonaliseerd pakket met een waaier aan mobiliteitsoplossingen. Zo wordt uw cafetariaplan een deel van uw mobiliteitsplan.

Bouw uw loonpakket met cafetariaplan
Change management

Werken aan duurzame mobiliteit is werken aan verandering. Geen evidente opdracht. Daarom bieden wij uw organisatie de gepaste begeleiding.

Ontdek onze opleiding Change management
Laat uw medewerkers niet (te veel) zitten

Langdurig zitten is nefast voor een goede gezondheid. Besteed genoeg aandacht aan het fysieke welzijn van uw medewerkers. Want voorkomen is beter dan genezen.

Doe uw medewerkers bewegen
Benieuwd naar hoe u uw bedrijfsnoden verzoent met een duurzaam mobiliteitsbeleid? Contacteer ons