Menu
Optimaliseer uw loonkost

Warrants

Motiveer uw medewerkers en optimaliseer uw loonkosten

Wilt u uw personeel belonen en uw loonkost verlagen? Met warrants kan dat. Warrants helpen u om het salaris van uw medewerkers te optimaliseren en de loonkosten te beheersen. Een win-win! Bovendien kiest u wie warrants krijgt.
 

Contacteer ons
Warrants
Waarom kiezen voor warrants?
Voordelen voor u als werkgever
  • Uw kosten zijn duidelijk afgebakend en 100 % fiscaal aftrekbaar
  • Warrants kunnen individueel worden toegekend, zo bent u niet gebonden aan gemeenschappelijke doelstellingen
  • U bent onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld van sociale bijdragen
Voordelen voor uw medewerkers
  • Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om hun warrants vanaf de eerstvolgende dag te verkopen, waardoor het beursrisico beperkt blijft
  • Het is niet nodig om een effectenrekening te openen
  • Uw medewerkers genieten onder bepaalde voorwaarden van een zeer gunstig RSZ-regime
Warrants zijn dus een interessante alternatieve beloning voor zowel uw bedrijf als uw personeel. U kunt rekenen op een gepersonaliseerde oplossing.
De warrants uitgelegd in woord en beeld...
Benieuwd hoe warrants werken? Bekijk onze video
We wilden geen extra administratieve last en we wilden onze medewerkers een vlot, gebruiksvriendelijk proces voorschotelen. Securex stelde ons gerust en loste de verwachtingen in. We kwamen niet de minste hindernis tegen. Uitzonderlijk voor zo’n première. Thijs Fonteyne HR Operations Lead bij PepsiCo
Bijna alle betrokken medewerkers van Spadel gingen akkoord met een bonus in de vorm van warrants. Ik werk intussen 5 jaar samen met Securex. Onze medewerkers zijn erg tevreden met hun professionele aanpak. Laetitia Schmitz Compensation, benefits en HR-manager voor Spadel
 «Met het warrantenplan van Securex houden je medewerkers meer over van hun bonus. Zonder dat jij er als bedrijf meer voor betaalt. Securex nam ons de last uit handen: van de nodige communicatie tot de ganse administratie. Het resultaat? Een tevreden team! »  Luc Vanderkinderen Financieel verantwoordelijke voor J&T Autolease en DirectLease (ICLH) 
Wilt u meer weten over de warrants als alternatieve bonus? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren
Bonusplan (cao 90)

Toon uw medewerkers uw waardering en beloon hen voor hun prestaties zonder dat u buitensporige loonkosten voorgeschoteld krijgt. Wij helpen u om deze bonusregeling toe te passen binnen uw bedrijf en nemen u al het financiële, juridische en administratieve werk uit handen.

Meer info
Cafetariaplan

Met het cafetariaplan kunt u een à-la-carteverloning aan uw medewerkers bieden, waarmee u tegelijkertijd hun koopkracht vergroot. Ontdek de voordelen ervan!

Meer info
Screening van de RSZ-verminderingen

U loopt mogelijk bepaalde kortingen mis bij het aannemen van een medewerker. Om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw rechten op lastenverlagingen, screenen we alle medewerkers die u afgelopen drie jaar in dienst had. Wij vorderen vervolgens de sociale bijdragen terug die u teveel heeft betaald.

Meer info