Menu
Loonkosten optimaliseren

Optimaliseer uw loonkost

Tools om de weg te vinden in het doolhof van de loonoptimalisatie

Maak de juiste keuzes om uw loonkosten te optimaliseren. Om u hierbij te helpen, beschikken wij over handige tools, zoals de screening van RSZ-verminderingen, de warrants, de loonbonus of het cafetariaplan. 

Contacteer ons
Optimaliseer uw loonkost
Onze oplossingen voor het optimaliseren van uw loonkosten
Warrants

Het toekennen van warrants is een slimme manier om uw medewerkers te belonen. U keert een hogere vergoeding uit terwijl u uw loonkosten binnen de perken houdt.

 

Meer info
Bonusplan

Toon uw medewerkers uw waardering en beloon hen voor hun prestaties zonder dat u buitensporige loonkosten voorgeschoteld krijgt. Wij helpen u om deze bonusregeling toe te passen binnen uw bedrijf en nemen u al het financiƫle, juridische en administratieve werk uit handen.

Meer info
Het cafetariaplan

Met het cafetariaplan biedt u werknemers een gepersonaliseerd verloningspakket waarbinnen ze hun eigen keuzes kunnen maken. Zo werkt u aan het imago van uw bedrijf en motiveert u uw medewerkers.

Meer info
De screening van de RSZ-verminderingen

U loopt mogelijk bepaalde kortingen mis bij het aannemen van een medewerker. Om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw rechten op lastenverlagingen, screenen we alle medewerkers die u afgelopen drie jaar in dienst had. Wij vorderen vervolgens de sociale bijdragen terug die u teveel heeft betaald.

Meer info
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw loonkosten te optimaliseren? Contacteer ons of raadpleeg onze brochure loonoptimalisatie