Menu
Loonkosten optimaliseren

Optimaliseer uw loonkost

Tools om de weg te vinden in het doolhof van de loonoptimalisatie

Maak de juiste keuzes om uw loonkosten te optimaliseren. Om u hierbij te helpen, beschikken wij over handige tools, zoals de screening van RSZ-verminderingen, de warrants, het bonusplan (CAO 90) of het cafetariaplan. 

Contacteer ons
Optimaliseer uw loonkost
Onze oplossingen voor het optimaliseren van uw loonkosten
Warrants

Wilt u uw personeel belonen en uw loonkost verlagen? Met warrants kan dat. Warrants helpen u om het salaris van uw medewerkers te optimaliseren en de loonkosten te beheersen. Een win-win! Bovendien kiest u wie warrants krijgt.
 

Meer info
Bonusplan (cao 90)

Toon uw medewerkers uw waardering en beloon hen voor hun prestaties zonder dat u buitensporige loonkosten voorgeschoteld krijgt. Wij helpen u om deze bonusregeling toe te passen binnen uw bedrijf en nemen u al het financiële, juridische en administratieve werk uit handen.

Meer info
Cafetariaplan

Met het cafetariaplan kunt u een à-la-carteverloning aan uw medewerkers bieden, waarmee u tegelijkertijd hun koopkracht vergroot. Ontdek de voordelen ervan!

Meer info
Screening van de RSZ-verminderingen

U loopt mogelijk bepaalde kortingen mis bij het aannemen van een medewerker. Om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw rechten op lastenverlagingen, screenen we alle medewerkers die u afgelopen drie jaar in dienst had. Wij vorderen vervolgens de sociale bijdragen terug die u teveel heeft betaald.

Meer info
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw loonkosten te optimaliseren? Contacteer ons of raadpleeg onze brochure loonoptimalisatie