Menu
Loonkosten optimaliseren

Optimaliseer uw loonkost

Tools om de weg te vinden in het doolhof van de loonoptimalisatie

Maak de juiste keuzes om uw loonkosten te optimaliseren. Om u hierbij te helpen, beschikken wij over handige tools, zoals de screening van RSZ-verminderingen, de warrants, het bonusplan (CAO 90) of het cafetariaplan. 

Contacteer ons
Optimaliseer uw loonkost
Onze oplossingen voor het optimaliseren van uw loonkosten
Beloon uw medewerkers met warrants

Met de alternatieve bonus warrants motiveert u uw medewerkers en optimaliseert u uw loonkosten. Bekijk hier hoe het werkt en wat het u opbrengt.

Meer info
Bonusplan salaris (cao 90)

Met het bonusplan (cao 90) biedt u uw medewerkers een bonus op hun salaris die u 33% minder kost dan een traditionele loonbonus. Ontdek de voordelen!

Meer info
Het cafetariaplan

Met het cafetariaplan kunt u een à-la-carteverloning aan uw medewerkers bieden, waarmee u tegelijkertijd hun koopkracht vergroot. Ontdek de voordelen ervan!

Meer info
Screening van de RSZ-verminderingen

U loopt mogelijk bepaalde kortingen mis bij het aannemen van een medewerker. Om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van uw rechten op lastenverlagingen, screenen we alle medewerkers die u afgelopen drie jaar in dienst had. Wij vorderen vervolgens de sociale bijdragen terug die u teveel heeft betaald.

Meer info
Wilt u meer weten over onze oplossingen om uw loonkosten te optimaliseren? Contacteer ons of raadpleeg onze brochure loonoptimalisatie