Menu
Begrijp de structuur van uw loonlasten

De gepersonaliseerde screening

Ontdek alle mogelijkheden voor loonoptimalisatie

Het verlichten van de loonkost is belangrijk om de concurrentiepositie van uw bedrijf te verbeteren. Met de gepersonaliseerde screening krijgt u niet alleen cijfers en grafieken op maat, maar ook concrete oplossingen voor verbetering. De screening van uw loonkosten toont u verschillende opties voor loonoptimalisatie.

Contacteer ons
De gepersonaliseerde screening
Waarom kiezen voor de gepersonaliseerde screening ?
  • De analyses zijn zowel gebaseerd op uw bedrijfsgegevens als op het HR-beleid van uw organisatie
  • U identificeert de RSZ-verminderingen waarop u recht heeft en de beste manieren om specifieke kosten te verlagen (reiskosten, overuren…)
  • U ontdekt van welke subsidies u kunt gebruikmaken
Screening van uw loonkost
De screening van uw loonkost bestaat uit een eerste analyse van uw loongegevens, aanbevelingen op basis van de cijfers waarover wij beschikken en mogelijkheden binnen uw sector. Dit beknopte PDF-rapport toont u de opties om uw kosten te optimaliseren.
Loonaudit
Een uitvoerige en degelijke loonaudit inclusief begeleiding door onze experts in juridische en Compensation & Benefits-materies. Na een intensieve analyse van uw loonkostenstructuur, waarbij we rekening houden met uw specifieke loonbeleid, formuleren we concrete aanbevelingen die uw loonkosten snel terugdringen.
Wilt u meer weten over onze gepersonaliseerde screening? Contacteer ons of raadpleeg onze brochure Loonkost
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Het bedrijfsdashboard

Hou de evolutie van uw loonkosten beter in de gaten met 3 aanvullende rapporten: het loonkostenrapport, de dynamische loonsynthese en de dynamische jaarsynthese.
 

Meer info
Het dashboard op individueel niveau

Het dashboard op individueel niveau bestaat uit drie modules waarmee u de loonkost van elke medewerker of specifieke groep medewerkers kunt analyseren, alle absenteïsmecijfers kunt inzien en de belangrijke KPI’s volgen.
 

Meer info
Loonkosten voorspellen

De wettelijke maatregelen om de arbeidskost te verlagen hebben een impact op uw loonlasten. Het Tax Shift Report geeft een duidelijk beeld van de evolutie van uw lasten, tot in 2019.

Meer info