Menu
Sociaal secretariaat

comfoHRt

Personeelsbeheer zonder zorgen

U wilt u kunnen focussen op uw bedrijf en laat uw HR-zaken graag aan een specialist over? Vertrouw uw HR-administratie en de verloning van uw personeel aan ons toe. Zo bent u altijd in orde met de sociaaljuridische wetgeving en beschikt u over gebruiksvriendelijke software die uw administratie een pak eenvoudiger maken.

Contacteer ons
comfoHRt
Waarom kiezen voor comfoHRt?
  • Een vaste contactpersoon gespecialiseerd in uw sector
  • Elke maand een stipte en correcte loonberekening
  • Een centraal klantenportaal met alle informatie en tools die u nodig heeft
  • Sociaaljuridisch advies in mensentaal
  • Een softwareplatform dat meegroeit met de noden van uw bedrijf
  • Advies voor een slimme verloning: een optimale verhouding van de hoogste nettolonen tegenover de laagste brutoloonkost
  • Een maandelijkse factuur zonder verrassingen
Ontdek het volledige comfoHRt-aanbod

Benieuwd hoe wij u kunnen begeleiden bij uw personeelsbeheer?In deze brochure vindt u meer informatie rond onze oplossingen op maat van uw bedrijf.

Download onze comfoHRt-brochure
Onze aanvullende diensten
Met het comfoHRt-pakket dekt u alle HR-afspecten af waarmee u als kmo dagelijks wordt geconfronteerd. Maar af en toe komt u misschien ook in aanraking met complexe HR-vraagstukken. Wij bieden hierop een antwoord met de aanvullende diensten van ons sociaal secretariaat.
 
Wilt u meer weten over comfoHRt? Contacteer ons of download onze comfoHRt-brochure
Dit zou u ook kunnen interesseren:
HRonline

Met onze HRonline-software kunt u zelf vlot en correct uw personeels- en loonadministratie beheren. HRonline is altijd en overal in real time beschikbaar in de cloud. U hoeft dus niets lokaal te installeren. Dankzij HRonline zal uw administratieve workload verminderen, vermijdt u fouten en bespaart u heel wat tijd!

Meer info
Uw loonkosten voorspellen

De wettelijke maatregelen om de arbeidskost te verlagen hebben een impact op uw loonlasten. Het Tax Shift Report geeft een duidelijk beeld van de evolutie van uw lasten, tot in 2019.

Meer info
HR for Starters – Volledig traject (Personeelsadministratie & -beheer)

Neemt u personeel aan? Dan wordt u ook HR-verantwoordelijke. Maar u heeft niet altijd voldoende tijd om alle details van rechtspraak en loonbeleid te leren die bij die rol horen. Hoe leest u bijvoorbeeld een loonfiche op de juiste manier? Wat is een arbeidsreglement? Welke rechten en plichten hebben werkgever en werknemer? Welke clausules moet u in een arbeidsovereenkomst opnemen?

Meer info