Menu
Personeelsbeheer

Loonadministratie en personeelsbeheer

Kies voor een betrouwbare HR-partner

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Neem contact met ons op
Loonadministratie en personeelsbeheer
Onze oplossingen voor een vlotte loonadministratie en personeelsbeheer
comfoHRt

U wilt u kunnen focussen op uw bedrijf en laat uw HR-zaken graag aan een specialist over? Vertrouw uw HR-administratie en de verloning van uw personeel aan ons toe. Zo bent u altijd in orde met de sociaaljuridische wetgeving en beschikt u over gebruiksvriendelijke software die uw administratie een pak eenvoudiger maken.

Meer info
expeHRt

Loonadministratie is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Maak uzelf die complexe taak gemakkelijk met onze efficiënte tools. Maar personeelsbeheer heeft méér om het lijf dan pure loonberekening. Met expeHRt bieden we u een proactief dienstenpakket waarmee u gedegen en transparant advies krijgt bij al uw HR-vragen.

Meer info
Elektronische loonbrieven

Schakel voor uw loonbrieven over van het papieren naar het digitale tijdperk en maak het u en uw medewerkers veel overzichtelijker en eenvoudiger.

Meer info
Wilt u meer weten over onze oplossingen voor een loonadministratie en personeelsbeheer zonder zorgen? Neem contact met ons op