Menu
HR & Payroll

Een juridische afdeling voor uw HR-management

Securex staat u bij, helpt u en informeert u over alle juridische aspecten waarmee u in aanraking komt. Wij helpen u bij het opstellen van uw juridische documenten zoals contracten, overeenkomsten of reglementen. Onze juridische adviseurs begeleiden u in uw relatie met uw medewerkers en zorgen voor de opleiding die u nodig heeft.

Contacteer ons
Een juridische afdeling voor uw HR-management
Waarom beroep doen op de juridische adviseurs van Securex?

De juridische afdeling van Securex verzekert u:

  • Naleving van wet- en regelgeving
  • Een proactieve reactie op mogelijke storingen
  • Duidelijke en snelle antwoorden op uw juridische vragen
  • Advies, audits en simulaties voor een HR-beleid op basis van een solide juridische basis

Juridische audit

In geval van een controle, verkoop of fusie van uw onderneming, controleren onze juridische adviseurs of al uw documenten en overeenkomsten in overeenstemming zijn met de wet. Dit zorgt ervoor dat alles in orde is.

Meer info
Simulaties en berekeningen

Salariskosten, tijdskrediet, diverse vergoedingen, brugpensioen, ... behoren tot de vele cijfers die uw loonbeleid uitmaken. Wij ondersteunen berekeningen en simulaties en ontlasten uw personeelsafdeling van deze vervelende taken.

Meer info
Juridisch advies

Onze experts helpen en adviseren u zodat uw bedrijf kan voldoen aan de wetten en voorschriften die erop van toepassing zijn. Zij beantwoorden uw vragen en bieden u de nodige juridische ondersteuning in uw relaties met uw medewerkers.

Meer info
Juridische formules


Securex heeft zich gegroepeerd in verschillende pakketten, formules die alle vragen en antwoorden bevatten, best practices en de nodige hulp voor een gemeenschappelijk probleem, zoals sociale audit, loonoptimalisatie...

Meer info
Lex4You

Raadpleeg onze juridische database die een goudmijn aan sectoriële, sociale, fiscale en internationale informatie bevat. Samenvattende informatiebladen, complete dossiers over een bepaald thema maar ook al het sociaal-juridisch nieuws dat dagelijks ontcijferd wordt.

Meer info
HR opleidingen

Road to HR is een complete opleiding die u tot een echte expert maakt. Of u nu een beginner bent op het vlak van HR of reeds een ervaren HR-manager, onze thema's beantwoorden aan uw behoeften en zijn aangepast aan elk niveau. Hun rode draad is het carrièrepad van de werknemer, van zijn selectie tot het einde van zijn arbeidsovereenkomst.

Meer info
Wilt u meer weten over onze juridische oplossingen? Contacteer ons