Menu
Personeelsbeheer

HRonline

HR Software voor uw personeelsbeheer

Met onze HRonline-software kunt u zelf vlot en correct uw personeels- en loonadministratie beheren. HRonline is altijd en overal in real time beschikbaar in de cloud. U hoeft dus niets lokaal te installeren. Dankzij HRonline zal uw administratieve workload verminderen, vermijdt u fouten en bespaart u heel wat tijd!

Contacteer ons
HRonline
De unieke eigenschappen van HRonline
  • Veilig, gebruiksvriendelijk en flexibel
  • Altijd, overal en voor iedereen online toegankelijk
  • Modulair en toch 100% geïntegreerd
  • Correct en vlot geautomatiseerd personeels- en loonbeheer
  • Afgestemd op de lokale wettelijke context en úw sectorspecifieke noden
  • Rechtstreeks toegang tot de portaalsite van Securex met een schat aan informatie en tools op maat van uw onderneming
  • Minder administratieve workload, minder fouten, meer tijdswinst
Basismodules
HRonline eXPRESS

Heeft u een bedrijf met een beperkt aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken? HRonline eXPRESS biedt u een gebruiksvriendelijke aanpak voor een snelle en gemakkelijke loonadministratie.

Meer info
HRonline eSSENTIAL

Heeft u een bedrijf met maximaal 50 medewerkers en wilt u zelf uw personeelsbeheer verzorgen en uw werknemersgegevens beheren? HRonline eSSENTIAL biedt u al het nodige voor een vlot beheer van uw personeel en alle lonen.

Meer info
HRonline eXTENDED

Wilt u leidinggevende medewerkers toegang geven tot HRonline en uw HR gedeeltelijk automatisch laten verlopen? Met het basispakket HRonline eXTENDED haalt u het meest complete en geïntegreerde HR-softwarepakket in huis.

Meer info
Uitbreidingsmodules
Employee Self Service (Module ESS)

Met de uitbreidingsmodule HRonline ESS laat u uw medewerkers, mits toestemming van HR, zelf hun personeelsgegevens updaten en hun aan- of afwezigheden registreren. Zo kunt u heel wat delegeren en tijd uitsparen.

Meer info
Employee & Management Self Service (Module ESS/MSS)

Met de uitbreidingsmodule HRonline ESS/MSS kunt u heel wat HR-taken door uw medewerkers of leidinggevenden laten uitvoeren: hun gegevens updaten, hun aan- en afwezigheden bijhouden, en tal van andere administratieve werklast.

Meer info
Prestatieregistratie (Module Isypass)

Met HRonline Isypass registreert u de maandelijkse prestaties van uw medewerkers vlot en correct, ook als ze op verplaatsing, met variabele uurroosters of met korte-termijncontracten werken.

Meer info
Gegevensuitwisseling tussen HR en boekhouding (Module Flex@ccount)

Met HRonline Flex@ccount beschikt u over een bijzonder handige, automatische boekhoudhulp die uw administratieve rompslomp vermindert en tal van routinehandelingen overneemt.

Meer info
Rapportering (Module Report Designer)

HRonline Report Designer zet de gegevens van uw personeel om in echte informatie. Zo hoeft u geen gegevens meer te importeren of te exporteren en vermindert u het risico op fouten.

Meer info
Onkostenbeheer (Module Xpenses)

Met deze module, die u ofwel apart kunt inzetten of integreren met HRonline eXPRESS, eSSENTIAL of eXTENDED, gaan onkostennota’s niet meer verloren en komen ze altijd bij de juiste persoon terecht.

Meer info
HRonline Rekrutering

Wilt u snel en efficiënt werknemers aannemen? Dankzij deze tool loopt dit van een leien dakje. Van vacaturepublicatie tot kandidaten screenen, het volledige rekruteringsproces wordt online gecentraliseerd en beheerd.

Meer info
HRonline Talent Management

Op zoek naar een online HR software voor talentbeheer die beantwoordt aan uw specifieke noden? Dan is dit de oplossing! Of  u voor de instapversie of upgradeversie kiest, u geniet van een snelle implementatie in uw bedrijf.

Meer info
Wilt u meer weten over HRonline? Contacteer ons