Menu
HR & Payroll

HR Reporting

Belangrijke HR-indicatoren om de juiste beslissingen te nemen

Absenteïsme, personeelskosten, gsm gebruik, … Voor een efficiënt HR-beleid heeft u professionele tools nodig die zich baseren op nauwkeurige gegevens. Wij helpen u om uw HR-beleid tot in detail te analyseren en conclusies te trekken op basis van objectieve cijfers. Zo weet u precies hoe u ervoor staat en kunt u de juiste beslissingen nemen.

Contacteer ons
HR Reporting
Waarom kiezen voor de HR Reporting van Securex voor uw HR-zaken?
Voordelen voor u als werkgever:
  • U houdt controle over de loonkosten van uw bedrijf en haalt snel de angel uit personeelskwesties. Zo heeft u handvatten om uw personeelslasten te verminderen
  • U neemt de juiste beslissingen en runt uw bedrijf op basis van concrete indicatoren
  • U bespaart tijd omdat essentiële gegevens overzichtelijk worden aangeleverd
  • U kunt anticiperen op problemen dankzij het zicht op de ontwikkeling van uw cijfers
  • U kunt zich bezighouden met uw bedrijfsactiviteiten terwijl wij ons bekommeren over uw HR
Voordelen voor uw medewerkers:
  • Uw werknemers kunnen rekenen op de best passende loonoplossingen
  • Uw werknemers zijn gemotiveerd dankzij een aantrekkelijk loonpakket
  • Uw werknemers zitten beter in hun vel omdat absenteïsme wordt aangepakt op basis van heldere cijfers
Onze aanpak
Van Securex ontvangt u rapporten waarmee u een beter beeld krijgt van uw indicatoren. U kunt ze online raadplegen in de ‘Reporting Corner’ van ons klantenportaal. Klanten kunnen geheel zelfstandig rapporten aanmaken en raadplegen. Vervolgens zijn ze in staat om de cijfers en expliciete tabellen te interpreteren.

Klanten die begeleiding of hulp willen, of klanten die net starten met rapportering, worden door Securex ondersteund totdat ze er zelfstandig mee aan de slag kunnen.

Onze experts leveren ook gepersonaliseerde diensten. Zij helpen u de cijfers te interpreteren en bieden een aanpak op maat met de gepersonaliseerde screening of rapportering.
Onze werkdomeinen
Loonkostenbeheer
Bepaal tot in detail de lasten waaruit uw loonkosten bestaan, van de afgelopen drie jaar en tot op werknemersniveau.

Absenteïsmecijfers
De absenteïsmerapporten geven u een nauwkeurig overzicht van het verzuim en helpen de problemen te identificeren. Rapportering op basis waarvan u richting kunt geven aan uw HR-beleid.

Rapportering financieel budget
Krijg een duidelijk beeld van de ontwikkeling van uw loonkosten van de volgende maanden en jaren.

Ontwikkeling personeelsbestand
Dit rapport geeft een overzicht van het behoud en verloop van personeel en veel andere variabelen met betrekking tot personeel. U leert de huidige situatie en de ontwikkeling van uw personeelsbestand kennen zodat u op tijd beslissingen kunt nemen.

Goedkeuring van de Payroll
Betaal uw personeel op basis van betrouwbare payrollgegevens.
Wilt u meer weten over HR Reporting? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Loonoptimalisatie

Securex wijst u de weg in het doolhof van de loonoptimalisatie. Wij helpen u de juiste keuzes te maken ter optimalisatie van uw loonkosten. Hiervoor bieden wij handige tools, zoals de screening van RSZ-verminderingen, de warrants, de loonbonus of het cafetariaplan.

Meer info
Legal audit

In geval van een controle, verkoop of fusie van uw onderneming, controleren onze juridische adviseurs of al uw documenten en overeenkomsten in overeenstemming zijn met de wet. Dit zorgt ervoor dat alles in orde is.

Meer info
Absenteïsme

Absenteïsme is een probleem dat een nadelige uitwerking kan hebben op de winstgevendheid van uw bedrijf alsook op de sfeer op de werkvloer. Resultaat: de productiviteit vermindert en de werknemers verliezen hun motivatie.

Meer info