Menu
Onze oplossingen

HR & Payroll

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Contacteer ons
HR & Payroll
Alle nodige tools en oplossingen voor een feilloos personeelsbeleid
Sociale verkiezingen 2020

De tijd is aangebroken om uzelf voor te bereiden op de sociale verkiezingen van 2020, want deze verkiezingsronde kan niet van de ene op de andere dag georganiseerd worden. Ontdek de verschillende stappen.

Meer info
Werving en selectie

Werft u voor het eerst een medewerker aan? Dat is een grote stap waarbij wij u graag ondersteunen met advies over uw verplichtingen als werkgever en met het optimaliseren van uw loonkosten. Maar ook met objectief advies over de kandidaat die u wilt aanwerven. Met een assessment kiest u de juiste persoon voor uw organisatie.

Meer info
HRonline

Met onze HRonline-software kunt u zelf vlot en correct uw personeels- en loonadministratie beheren. Zo zal uw administratieve workload verminderen, vermijdt u fouten en bespaart u heel wat tijd.

Meer info
Internationale Payroll

Of u nu een Belgische ondernemer over de grens bent of een buitenlandse onderneming die naar België wenst uit te breiden: wij leiden uw HR-uitdagingen in goede banen.

Meer info
Loon(kost)optimalisatie

Door de loonkosten van uw bedrijf te begrijpen, te voorspellen en te optimaliseren, kunt u uw medewerkers een extraatje geven terwijl u toch uw kosten binnen de perken houdt.

Meer info
Een juridische afdeling voor uw HR-management

Securex staat u bij, helpt u en informeert u over alle juridische aspecten waarmee u in aanraking komt. Wij helpen u bij het opstellen van uw juridische documenten zoals contracten, overeenkomsten of reglementen. Onze juridische adviseurs begeleiden u in uw relatie met uw medewerkers en zorgen voor de opleiding die u nodig heeft.

Meer info
Loonadministratie en personeelsbeheer

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Meer info
HR Reporting

Absenteïsme, personeelskosten, gsm gebruik, … Voor een efficiënt HR-beleid heeft u professionele tools nodig die zich baseren op nauwkeurige gegevens. Wij helpen u om uw HR-beleid tot in detail te analyseren en conclusies te trekken op basis van objectieve cijfers. Zo weet u precies hoe u ervoor staat en kunt u de juiste beslissingen nemen.
 

Meer info
Outsourcing

Heeft u extra begeleiding nodig op vlak van HR? Schakel de expertise in van een HR-specialist. U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional.
In alle gevallen is de continuïteit van uw HR-afdeling of HR-project in goede handen en afgestemd op uw specifieke situatie en noden.

Meer info
Loonbenchmark

Twijfelt u over het salarisniveau van een specifieke functie? Wilt u uw lonen vergelijken met die van andere bedrijven? Moet u een algemene loonsverhoging doorvoeren en wilt u de trends kennen? Vraag dan advies aan Securex. Samen met Berenschot helpen wij u een marktconform en competitief loon bepalen voor uw medewerkers.
 

Meer info
Wilt u meer weten over onze HR diensten? Contacteer ons