Menu
Onze oplossingen

HR & Payroll

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Contacteer ons
HR & Payroll
Alle nodige tools en oplossingen voor een feilloos personeelsbeleid
Sociale verkiezingen 2020

In 2020 zijn er opnieuw sociale verkiezingen. Ook u moet ze organiseren in uw onderneming als die meer dan 50 medewerkers telt. Weet u niet waar te beginnen? Geen tijd om alles zelf te regelen? Ga voor hulp op maat dankzij onze 5 packages.

Ontdek onze packages
Werving en selectie

Werft u voor het eerst een medewerker aan? Dat is een grote stap waarbij wij u graag ondersteunen met advies over uw verplichtingen als werkgever en met het optimaliseren van uw loonkosten. Maar ook met objectief advies over de kandidaat die u wilt aanwerven. Met een assessment kiest u de juiste persoon voor uw organisatie.

Meer info
HRonline

Met onze HRonline-software kunt u zelf vlot en correct uw personeels- en loonadministratie beheren. Zo zal uw administratieve workload verminderen, vermijdt u fouten en bespaart u heel wat tijd.

Meer info
Internationale Payroll

Of u nu een Belgische ondernemer over de grens bent of een buitenlandse onderneming die naar België wenst uit te breiden: wij leiden uw HR-uitdagingen in goede banen.

Meer info
Loon(kost)optimalisatie

Door de loonkosten van uw bedrijf te begrijpen, te voorspellen en te optimaliseren, kunt u uw medewerkers een extraatje geven terwijl u toch uw kosten binnen de perken houdt.

Meer info
Een juridische afdeling voor uw HR-management

Securex staat u bij, helpt u en informeert u over alle juridische aspecten waarmee u in aanraking komt. Wij helpen u bij het opstellen van uw juridische documenten zoals contracten, overeenkomsten of reglementen. Onze juridische adviseurs begeleiden u in uw relatie met uw medewerkers en zorgen voor de opleiding die u nodig heeft.

Meer info
Loonadministratie en personeelsbeheer

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Meer info
HR Reporting

Absenteïsme, personeelskosten, gsm gebruik, … Voor een efficiënt HR-beleid heeft u professionele tools nodig die zich baseren op nauwkeurige gegevens. Wij helpen u om uw HR-beleid tot in detail te analyseren en conclusies te trekken op basis van objectieve cijfers. Zo weet u precies hoe u ervoor staat en kunt u de juiste beslissingen nemen.
 

Meer info
Outsourcing

Heeft u extra begeleiding nodig op vlak van HR? Schakel de expertise in van een HR-specialist. U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional.
In alle gevallen is de continuïteit van uw HR-afdeling of HR-project in goede handen en afgestemd op uw specifieke situatie en noden.

Meer info
Loonbenchmark

Twijfelt u over het salarisniveau van een specifieke functie? Wilt u uw lonen vergelijken met die van andere bedrijven? Moet u een algemene loonsverhoging doorvoeren en wilt u de trends kennen? Vraag dan advies aan Securex. Samen met Berenschot helpen wij u een marktconform en competitief loon bepalen voor uw medewerkers.
 

Meer info
Wilt u meer weten over onze HR diensten? Contacteer ons