Menu
Onze oplossingen

Personeelsbeheer

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Contacteer ons
Personeelsbeheer
Alle nodige tools en oplossingen voor een feilloos personeelsbeleid
Sociale verkiezingen 2020

De tijd is aangebroken om uzelf voor te bereiden op de sociale verkiezingen van 2020, want deze verkiezingsronde kan niet van de ene op de andere dag georganiseerd worden. Ontdek de verschillende stappen.

Meer info
Werving en selectie

Wij geven HR-advies bij de aanwerving en selectie van uw eerste medewerker(s), loonkostoptimalisatie, wettelijke verplichtingen en personeelsbeheer.

Meer info
All-in-one HR-platform voor het personeelsbeleid van uw kmo

Uw personeels-en loonadministratie vanuit één platform beheren? Dat kan! Ontdek Officient, een volledig geïntegreerd en flexibel HR-platform op maat van kmo’s.

Meer info
Internationale organisaties

Bent u een Belgische ondernemer over de grens of een buitenlandse organisatie die in België wenst uit te breiden? Met Securex InteHRnational leidt u uw HR-uitdagingen in goede banen.

Meer info
Uw loonkosten begrijpen, voorspellen en optimaliseren

Door de loonkosten van uw bedrijf te begrijpen, te voorspellen en te optimaliseren, kunt u uw medewerkers een extraatje geven terwijl u toch uw kosten binnen de perken houdt.

Meer info
Een juridische afdeling voor uw HR-management

Securex helpt u, assisteert en adviseert u bij HR-kwesties die met uw bedrijf te maken hebben. Onze juridische adviseurs staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u duidelijk te begeleiden.

Meer info
Loonadministratie en personeelsbeheer

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Meer info
Krachtige HR-rapportering

HR-rapporten maken? HR-data met elkaar linken en vergelijken? Al uw HR-data op 1 plaats? Ontdek poweHR reporting, een rapporteringstool die u helpt uw HR-beleid te optimaliseren.

Ontdek poweHR reporting!
Outsourcing

Heeft u extra begeleiding nodig op vlak van HR? Schakel de expertise in van een HR-specialist. U kunt kiezen voor het outsourcen van specifieke taken of projecten, of voor het tijdelijk inhuren van een HR-professional.
In alle gevallen is de continuïteit van uw HR-afdeling of HR-project in goede handen en afgestemd op uw specifieke situatie en noden.

Meer info
Loonbenchmark

Zorg ervoor dat uw medewerkers een marktconform en competitieve salaris krijgen met onze loonbenchmark oplossingen.
 

Meer info
Wilt u meer weten over onze HR diensten? Contacteer ons