Menu
Onze oplossingen

Personeelsbeheer

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Contacteer ons
Personeelsbeheer
Alle nodige tools en oplossingen voor een feilloos personeelsbeleid
Sociale verkiezingen 2020

De tijd is aangebroken om uzelf voor te bereiden op de sociale verkiezingen van 2020, want deze verkiezingsronde kan niet van de ene op de andere dag georganiseerd worden. Ontdek de verschillende stappen.

Meer info
Werving en selectie

Wij geven HR-advies bij de aanwerving en selectie van uw eerste medewerker(s), loonkostoptimalisatie, wettelijke verplichtingen en personeelsbeheer.

Meer info
All-in-one HR-platform voor het personeelsbeleid van uw kmo

Uw personeels-en loonadministratie vanuit één platform beheren? Dat kan! Ontdek Officient, een volledig geïntegreerd en flexibel HR-platform op maat van kmo’s.

Meer info
Internationale organisaties

Bent u een Belgische ondernemer over de grens of een buitenlandse organisatie die in België wenst uit te breiden? Met Securex InteHRnational leidt u uw HR-uitdagingen in goede banen.

Meer info
Loonkosten: alles wat u moet weten

Alles over uw loonkosten als werkgever, inclusief tips voor berekening, optimalisatie en alternatieve verloning.

Meer info
Een juridische afdeling voor uw HR-management

Securex helpt u, assisteert en adviseert u bij HR-kwesties die met uw bedrijf te maken hebben. Onze juridische adviseurs staan tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u duidelijk te begeleiden.

Meer info
Loonadministratie en personeelsbeheer

De inzet, de prestaties en de betrokkenheid van waardevolle werknemers, bepalen het succes van uw bedrijf. Met een efficiënt loon- en personeelsbeleid kunt u alles in het werk stellen om deze mensen te motiveren. Securex helpt u daarbij.

Meer info
HR-dashboard

Uw HR-beleid bijsturen op basis van uw actuele cijfers en niet op buikgevoel? Dat kan met een HR-dashboard. U leest hier wat het is en waarom het werkt.

Meer info
Outplacement

Door de corona-epidemie, of een andere moeilijkheid, heeft u misschien geen andere keuze dan medewerkers te ontslaan om uw bedrijf te redden. Dat is altijd jammer. Wilt u graag uw medewerkers de beste kansen op een herstart bezorgen en wettelijk in orde zijn? Dat gaat met outplacement. 
 

Meer info
Loonbenchmark

Zorg ervoor dat uw medewerkers een marktconform en competitieve salaris krijgen met onze loonbenchmark oplossingen.
 

Meer info
Wilt u meer weten over onze HR diensten? Contacteer ons