Menu
Over Securex

Ons Mission statement

Onze doelstelling

De grens tussen werk- en privéleven vervaagt steeds meer. Alles is vluchtig, onzeker, ingewikkeld en dubbelzinnig (VUCA). Precies op deze evolutie stemmen wij onze aanpak voor vandaag en morgen af. Ons ultieme doel: mensen en organisaties helpen succes boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

Neem contact met ons op
Een aanpak afgestemd op onze klant
Om ons doel te bereiken, hechten wij veel belang aan de band met onze klanten en aan onze toegankelijkheid. We streven ernaar om al onze diensten en oplossingen hierop af te stemmen. Met het oog op de voortdurend evoluerende sociale wetgeving, de maatschappelijke en technologische veranderingen en de economische situatie blijven we voortdurend vernieuwen.
Hoe sterker de band met onze klant, hoe beter de resultaten. Voor de klant, maar ook voor ons. Daarom hechten we zoveel belang aan onze waarden:
  • We blijven voortdurend georiënteerd op onze klanten, zodat alles wat wij doen op en door hen geïnspireerd is
  • Door samen te werken met collega’s, partners, leveranciers en klanten ontwikkelen we steeds betere diensten
  • Een klimaat van wederzijds vertrouwen en verantwoordelijkheid leidt tot betere resultaten
  • Met het oog op de toekomst geven we de voorkeur aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen
Onze mensen maken het duurzame verschil
Securex wordt gesterkt door de talenten, ideeën en inspanningen van mensen. Dagelijks worden we geconfronteerd met een snel veranderende maatschappij. Duurzaamheid en zinvol werk, dát is ons antwoord. Want meer dan ooit maken mensen het verschil.

We streven bij Securex naar het garanderen van continuïteit in een turbulente wereld en anticiperen op verandering. Ook binnen het HR-domein blijven we innoveren en inzetten op onze dienstverlening.

Omdat onze medewerkers ons succes bepalen, zetten we alles in het werk om hen beter te wapenen. We creëren werk dat leidt tot toegevoegde waarde. Ons HR-beleid zet in op de balans tussen productiviteit en persoonlijke groei. Zo smeden we dat spanningsveld om tot een opportuniteit voor duurzaamheid.
Heeft u vragen over Securex? Neem contact met ons opof raadpleeg ons jaarverslag
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Cijfers en resultaten

Hoe gezond is Securex? Voor een objectief, correct en betrouwbaar antwoord laten we het liefst de cijfers voor zich spreken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze resultaten te danken zijn aan onze klantgerichtheid, onze voortdurende vernieuwing, onze toenemende activiteiten in het buitenland en onze visie op de toekomst!

Meer info
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een rechtvaardige en duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
Werken bij Securex

Werken bij Securex is meer dan alleen maar een "job" uitoefenen: wij bieden onze klanten een hoogwaardige dienstverlening terwijl u met plezier uw werk kunt uitvoeren. Een functie waarin u zult bloeien, waar u de mogelijkheid zult hebben om uw competenties te ontwikkelen terwijl u een balans tussen werk en privé behoudt.

Meer info