Menu
Over Securex

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De mens staat centraal in onze strategie

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een rechtvaardige en duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Neem contact met ons op
Onze MVO-missie
We hechten waarde aan duurzame ontwikkeling en plaatsen de mens centraal. Daarnaast besteden we aandacht aan de impact van het werk op de mens, het bedrijf en de maatschappij. We zijn bewust van onderlinge solidariteit en stimuleren de integratie of de re-integratie van personen in het economische, sociale en culturele leven.
Onze MVO-strategie
Onze MVO-strategie is toegespitst op:
  • Het respect voor de mens als centrale waarde. We verbinden ons met name tot twee doelen wat betreft duurzame ontwikkeling van de Verenigde Naties (Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of SDG’s): SDG 3 (Gezondheid en welzijn voor iedereen) en SDG 8 (Goede werkgelegenheid voor iedereen).
  • De verkleining van onze ecologische voetafdruk. Securex en zijn medewerkers zetten zich elk jaar in om de milieu-impact en de CO2- voetafdruk te verkleinen.
  • De bewustwording van investeringen in maatschappelijk verantwoord ondernemen.
  • De garantie voor het voortbestaan en de duurzaamheid van Securex.
De Stichting Securex steunt collega’s die zich als vrijwilliger inzetten voor maatschappelijke projecten in dienst van anderen. Wij vinden dit fantastisch en we willen iedereen aanmoedigen om dit in de toekomst voort te zetten.

De Stichting Securex
De Stichting Securex investeert in maatschappelijke projecten die hulp en steun bieden voor de (re-)integratie van personen op de arbeidsmarkt. Wij stellen onze vaardigheden ten dienste van anderen die dit nodig hebben om hun plek binnen de maatschappij (weer terug) te vinden.

Zo steunt de Stichting Securex collega’s die zich als vrijwilliger inzetten voor maatschappelijke projecten in dienst van anderen. We willen iedere medewerker stimuleren op zijn manier een bijdrage te leveren aan een meer solidaire wereld.
Wilt u meer weten over ons beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem contact met ons op
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Ons Mission statement

De grens tussen werk- en privéleven vervaagt steeds meer. Alles is vluchtig, onzeker, ingewikkeld en dubbelzinnig (VUCA). Precies op deze evolutie stemmen wij onze aanpak voor vandaag en morgen af. Ons ultieme doel: mensen en organisaties helpen succes boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

Meer info
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een rechtvaardige en duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
Werken bij Securex

Werken bij Securex is meer dan alleen maar een "job" uitoefenen: wij bieden onze klanten een hoogwaardige dienstverlening terwijl u met plezier uw werk kunt uitvoeren. Een functie waarin u zult bloeien, waar u de mogelijkheid zult hebben om uw competenties te ontwikkelen terwijl u een balans tussen werk en privé behoudt.

Meer info