Menu
Over Securex

Cijfers en resultaten

Een goed rapport

Hoe gezond is Securex? Voor een objectief, correct en betrouwbaar antwoord laten we het liefst de cijfers voor zich spreken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze resultaten te danken zijn aan onze klantgerichtheid, onze voortdurende vernieuwing, onze toenemende activiteiten in het buitenland en onze visie op de toekomst!

Neem contact met ons op
Onze resultaten
In 2017 noteerde Securex een omzet van 278 miljoen euro en een nettoresultaat van bijna 7,7 miljoen euro.

Om de band met onze klanten te versterken, hechten we belang aan een wijd verspreid kantorennet. Eind 2017 telden we er 25 in België, drie in Frankrijk, een in Nederland, een in Luxemburg en vier in Spanje. Maar onze internationale banden reiken verder, want dankzij ons buitenlands netwerk van HR- en Payrollpartners bieden wij in meer dan 20 Europese landen onze diensten aan.

Groep Securex telt 1700 medewerkers. Zij staan elke dag paraat voor 83.800 bedrijven, en 116.000 zelfstandigen.
Trouwe partners
Zonder onze trouwe partners zouden we deze mooie resultaten niet kunnen halen. Samen met zo’n 5.600 boekhouders, accountants en makelaars maken wij het leven van onze klanten een stuk eenvoudiger.

Zo kunnen zij zich voluit op hun zaak concentreren. In totaal zetten 1.700 medewerkers van Securex zich in om onze klanten van dienst te zijn.
Wenst u meer weten over Securex? Contacteer onsof raadpleeg ons jaarverslag
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Ons Mission statement

De grens tussen werk- en privéleven vervaagt steeds meer. Alles is vluchtig, onzeker, ingewikkeld en dubbelzinnig (VUCA). Precies op deze evolutie stemmen wij onze aanpak voor vandaag en morgen af. Ons ultieme doel: mensen en organisaties helpen succes boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

Meer info
Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op ons en we willen een rechtvaardige en duurzame maatschappij bevorderen die de toekomstige levenskwaliteit van de mens verhoogt.

Meer info
Werken bij Securex

Werken bij Securex is meer dan alleen maar een "job" uitoefenen: wij bieden onze klanten een hoogwaardige dienstverlening terwijl u met plezier uw werk kunt uitvoeren. Een functie waarin u zult bloeien, waar u de mogelijkheid zult hebben om uw competenties te ontwikkelen terwijl u een balans tussen werk en privé behoudt.

Meer info