Menu
Health & Safety opleidingen

Stress in evenwicht

Hoe kan ik mijn stressgevoelens de baas?

Wanneer u niet meer met druk kan omgaan, ontstaan er fysieke en psychische gezondheidsklachten. Die veroorzaken 37% van het ziekteverzuim. Het is dus van belang dat u weet met welke acties u stress bestrijdt.
U leert om evenwichtig te leren omgaan met stress en uitdadingen.

Vraag uw offerte aan!
Stress in evenwicht
Waarom deze opleiding:

Tijdens deze opleiding:

  • ontdekt u alles over stress en de gevolgen ervan
  • leert u om de signalen van negatieve en chronische stress tijdig bij uzelf en anderen te herkennen
  • maakt u kennis met handige, wetenschappelijk onderbouwde tools om evenwichtig te leren omgaan met stress en uitdagingen
Duur 2 dagen
Prijs Offerte op aanvraag
Doelgroep Deze opleiding helpt medewerkers om beter om te gaan met stress.
Programma

U versterkt uw vaardigheden om het hoofd te bieden aan stress. Dat heeft een positief effect op uw gezondheid en uw omgang met uw omgeving.

Enkele oefeningen:

  • focus op hier en nu
  • energiegevers versterken
  • actieplan Technostress
  • reset je mind


Resultaat
U stelt een persoonlijk actieplan samen. En gaat verder aan de slag met de relevantste oefeningen waaruit u het meeste haalt.

Voorkennis
Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Algemene voorwaarden Bekijk de algemene voorwaardenPremies en subsidies Ontdek op welke premies u recht heeftErkend door
  • Kmo-portefeuille - DV.O104871 (op naam van Securex Externe dienst)
Raadpleeg de lijst van erkenningenIncompany opleidingen Opleidingen op maat in uw bedrijf
Interesse om deze opleiding in uw bedrijf te laten plaatsvinden? Vraag uw offerte aan!Of bekijk onze opleidingscatalogus.
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Mentally Fit

Tijdens deze opleiding leren uw medewerkers stress hanteren, zelfzorg toepassen en nieuwe attitudes ontwikkelen. Bovendien leren ze welke patronen hun gedachten, emoties en gedrag bepalen. Zo kunnen ze gelukkiger werken en een burn-out vermijden. Gelukkige werknemers presteren beter, verzuimen minder en werken langer.

Meer info
Omgaan met stress op het werk - praktische stresshanteringstechnieken

Niemand is immuun voor stress. Wanneer spanning te lang aanhoudt of te intens wordt, kan dat negatieve gevolgen hebben zowel thuis als op het werk. Leer uw medewerkers stress in hun voordeel gebruiken, want positieve stress zorgt voor betere prestaties.

Meer info
Stressmanagement

Niemand is immuun voor stress. Wanneer spanning te hoog oploopt of te lang aanhoudt, kan dat kwalijk zijn. Maar stress kan ook positief zijn. Een adrenalineboost leidt namelijk tot betere prestaties. Deze opleiding helpt u om uw veerkracht te vergroten en stress om te buigen in gezonde spanning.

Meer info