Login
Opleidingen

Opleidingen op maat in uw bedrijf

Zorg voor een maximaal leereffect

Wilt u verschillende medewerkers dezelfde opleiding laten volgen? Is er een specifiek thema waar u met hen aandacht aan wilt besteden? Dan kunnen wij u helpen bij het opzetten van opleidingen op maat van uw bedrijf. Speel zo in op de noden van uw organisatie en verhoog de relevantie van de opleiding voor uw werknemers.

Vragen? Contacteer ons!
Opleidingen op maat in uw bedrijf
Waarom kiezen voor een incompany opleiding? Een opleiding op uw werkvloer organiseren biedt heel wat flexibiliteit. Bovendien heeft zo’n incompany opleiding heel wat voordelen:
 
  • U speelt in op de noden van uw onderneming en verhoogt dus het rendement van de opleiding
  • Verschillende medewerkers volgen dezelfde opleiding en krijgen dus dezelfde informatie
  • U kiest zelf de taal, plaats en moment van de opleiding
  • De prijs per deelnemer is vaak voordeliger dan wanneer uw medewerkers zich individueel inschrijven voor een klassieke opleiding
Ons aanbod:
Road to HR: het leerpad voor HR

Road to HR is de ideale verzameling opleidingen voor elke HR-medewerker, of u nu net start of jaren ervaring heeft.

Meer info
Opleidingen Health & Safety

Medewerkers die fysiek en mentaal fit zijn, zorgen voor een laag absenteïsmecijfer en een hoge productiviteit. Maar dat komt niet vanzelf. Een duidelijke strategie is belangrijk. En als het toch misloopt, moet u snel en adequaat kunnen reageren. Opleidingen zijn geen overbodige luxe.

Meer info
Talent & Career

Stippel een opleidingsbeleid uit dat ervoor zorgt dat uw medewerkers langer willen werken. En dat u productiviteit op korte en lange termijn garandeert.
Op maat van uw organisatie stellen wij uw opleidingspakket samen dankzij een brede waaier aan opleidingen die meteen inwerkt op talent, motivatie en veerkracht.

Meer info
Wilt u meer informatie of een gepersonaliseerde offerte voor een trainingssessie in uw bedrijf? Contacteer ons