Menu
Road to HR

Road to HR opleidingen: Premies en subsidies

Geniet van premies en subsidies voor uw Securex Road to HR-opleidingen

Uw medewerkers opleidingen aanbieden, betekent investeren in het menselijk kapitaal van uw bedrijf. De overheden en de sectorale fondsen moedigen werkgevers dan ook aan met premies en subsidies. U kunt deze ook gebruiken voor onze Road to HR-opleidingen.

Contacteer ons
Kmo-portefeuille Ontdek hoe u in Vlaanderen een deel van uw investeringen in opleidingen kunt recupereren:
  • Is uw kmo gevestigd in Vlaanderen? Of beoefent u een vrij beroep vanuit een Vlaams kantoor? Dan heeft u elk jaar recht op subsidies via de kmo-portefeuille, een initiatief van het Agentschap Ondernemen dat advies en opleidingen ondersteunt.
  • Voor alle ondernemingen is er een steunplafond van 7.500 euro per jaar en een steunpercentage van 30% voor kleine ondernemingen en van 20% voor middelgrote ondernemingen.
  • Wilt u een beroep doen op steun via de kmo-portefeuille? Dan moet uw organisatie beantwoorden aan de regels van het Vlaams Gewest én het juiste juridische statuut hebben. Zo komen vzw’s en grote ondernemingen niet in aanmerking voor subsidies uit de kmo-portefeuille.
  • U doet een aanvraag via de webtoepassing van de kmo-portefeuille en dat voor de start van de opleiding of tot veertien dagen erna.
  • Hou bij die subsidieaanvraag de overeenkomst met Securex bij de hand.
Meer informatie over de kmo-portefeuille.