Login
Road to HR

Road to HR opleidingen: Premies en subsidies

Geniet van premies en subsidies voor je Securex Road to HR-opleidingen

Je medewerkers opleidingen aanbieden, betekent investeren in het menselijk kapitaal van jouw bedrijf. De overheden en de sectorale fondsen moedigen werkgevers dan ook aan met premies en subsidies. Je kunt deze ook gebruiken voor onze Road to HR-opleidingen.

Contacteer ons
Kmo-portefeuille Ontdek hoe je in Vlaanderen een deel van je investeringen in opleidingen kunt recupereren:
  • Is jouw kmo gevestigd in Vlaanderen? Of beoefen je een vrij beroep vanuit een Vlaams kantoor? Dan heb je elk jaar recht op subsidies via de kmo-portefeuille, een initiatief van het Agentschap Ondernemen dat advies en opleidingen ondersteunt.
  • Voor alle ondernemingen is er een steunplafond van 7.500 euro per jaar en een steunpercentage van 30% voor kleine ondernemingen en van 20% voor middelgrote ondernemingen.
  • Wil je een beroep doen op steun via de kmo-portefeuille? Dan moet jouw organisatie beantwoorden aan de regels van het Vlaams Gewest én het juiste juridische statuut hebben. Zo komen vzw’s en grote ondernemingen niet in aanmerking voor subsidies uit de kmo-portefeuille.
  • Je doet een aanvraag via de webtoepassing van de kmo-portefeuille en dat voor de start van de opleiding of tot veertien dagen erna.
  • Hou bij die subsidieaanvraag de overeenkomst met Securex bij de hand.
Meer informatie over de kmo-portefeuille.