Menu
Road to HR

HR for Experts

Verruim uw horizon

In de opleiding ‘HR for Experts’ verdiept u uw kennis van sociaal recht en loonproblematiek of snijdt u HR-thema’s aan. Zo verruimt u uw horizon en komt u dichter bij uw doel van HR-excellence. Human resources kent dan geen geheimen meer voor u. Het opleidingstraject ‘HR for Experts’ biedt u een reeks vormingssessies aan om uw sociaaljuridische kennis en HR-inzichten rond duidelijk afgelijnde onderwerpen te verdiepen. Een uitstekende kans om uw inzichten in deze domeinen te verbeteren.

Contacteer ons
HR for Experts
Waarom een opleiding HR for Experts volgen?
  • Uw kennis verdiepen
  • Een echte expert worden
  • Uw grenzen verleggen
Hoe uw personeel voordelig verlonen?

De loonlasten vormen vaak een belemmering wanneer het gaat om het belonen van uw medewerkers. Maar wist u dat er voordeligere middelen bestaan om hen extra te belonen? Ontdek onze online opleiding!

Meer info
Flexibel verlonen met het cafetariaplan

Flexibele verloning zit in de lift. Heeft u mogelijkheden nodig om de koopkracht en de motivatie van uw medewerkers te verhogen? Ontdek onze online opleiding!

Meer info
Mobiliteitsbudget & -plan

Mobiliteit is momenteel een hot topic voor bedrijven. We beantwoorden al uw vragen. Ontdek onze opleiding!

Meer info
Wilt u meer weten over de opleidingen HR for Experts? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
HR for Starters

Heeft u personeel in dienst? Dan moet u ook de pet van HRverantwoordelijke opzetten. Maar u heeft niet altijd voldoende tijd om u de finesses van rechtspraak en loonbeleid eigen te maken. Met zijn eenvoudige en efficiënte aanpak helpt Securex u om alle juridische basisaspecten in een handomdraai te regelen. U leert het in onze basisopleiding die zich tot iedereen richt.

Meer info
HR for Professionals

De basisprincipes van personeelsbeheer hebben geen geheimen meer voor u en u wenst autonomer te worden in het beantwoorden van meer specifieke HR-gerelateerde vragen. Deze opleiding legt de focus op personeelsbeheer op lange termijn, rekening houdende met de belangen van de organisatie, en reikt u daarbij de nodige hulpmiddelen aan. Securex helpt u om uw kennis te vergroten en toont u de weg om de relatie tussen werkgevers en werknemers optimaal te begrijpen.

Meer info
Opleidingen Health & Safety

Medewerkers die fysiek en mentaal fit zijn, zorgen voor een laag absenteïsmecijfer en een hoge productiviteit. Maar dat komt niet vanzelf. Een duidelijke strategie is belangrijk. En als het toch misloopt, moet u snel en adequaat kunnen reageren. Opleidingen zijn geen overbodige luxe.

Meer info