Menu
Road to HR

Road to HR opleidingen: algemene voorwaarden

U wilt u graag inschrijven voor een van onze Road to HR opleidingen. Of u heeft zich reeds ingeschreven maar u heeft andere verplichtingen of u bent ziek. U wilt uw deelname bevestigen, annuleren of verplaatsen? We leggen u hieronder uit welke stappen u dient te ondernemen.

Heeft u vragen? Contacteer ons
Road to HR opleidingen: algemene voorwaarden
Inschrijving

Hoe kunt u zich inschrijven?

  • Online: Hou het ondernemingsnummer van uw organisatie bij de hand, dit moet u invullen bij uw inschrijving.
  • Via e-mail naar training@securex.be met vermelding van de naam en voornaam van de cursist, de titel en datum van de opleiding, uw facturatiegegevens en een contactpersoon binnen uw bedrijf.

Heeft u een PO-nummer? Dit kunt u ook aan training@securex.be doorgeven.

Syllabus, didactisch materiaal, koffiepauze en lunch (dagopleiding) zijn inbegrepen in uw inschrijvingsgeld.

Uw inschrijving annuleren of verplaatsen

Wenst u uw deelname te annuleren of te verplaatsen? Stuur dan een e-mail naar training@securex.be.

  • Indien u dit meer dan vijf dagen op voorhand doet met of zonder geldig medisch attest, zult u geen annulatiekosten moeten  betalen. Bovendien stellen we uw inschrijving gratis uit. U kunt altijd aan een collega vragen om u kosteloos te vervangen.
  • Indien u minder dan vijf dagen op voorhand annuleert en u beschikt over een geldig medisch attest, kunnen er zich twee scenario’s voldoen:
    • U hebt de syllabus voor uw opleiding ontvangen. In dat geval zal er 25 % van de opleidingskost in rekening worden gebracht. Als we deze opleiding in de loop van het jaar opnieuw organiseren en u zich terug wilt inschrijven, krijgt u 25 % korting op het bedrag van uw inschrijving.
    • Uw opleiding bevat geen elektronische syllabus. In dat geval, zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Houd er rekening mee dat er niet voor alle opleidingen op voorhand een syllabus wordt verstuurd. Om na te gaan of er voor uw opleiding per mail een syllabus wordt bezorgd, surft u naar de pagina over uw opleiding op onze website.
  • Indien u minder dan vijf dagen op voorhand annuleert, u niet beschikt over een geldig medisch attest of u ons niet op de hoogte stelt, zijn wij verplicht de volledige kost van de opleiding waarvoor u bent ingeschreven in rekening te brengen.

De organisatoren hebben het recht om de cursus te annuleren of te verplaatsen. In dat geval verwittigen we u via e-mail.

Heeft u vragen? Contacteer ons