Login
Opleidingen

Road to HR, de winnende route!

Securex HR en juridische opleidingen, van beginner tot expert.

Road to HR is een verzameling van opleidingen die u tot een echte expert maakt. Of u nu een beginner bent op het vlak van human resources of reeds een ervaren HR-manager, onze verschillende thema's beantwoorden aan uw behoeften en worden aangepast aan elk niveau. Hun rode draad is het carrièrepad van de werknemer, van zijn selectie tot het einde van zijn arbeidsovereenkomst.

Meer weten? Contacteer ons
Road to HR, de winnende route!
Waarom kiezen voor de HR-trainingen van Securex?
  • Praktijkgerichte training met concrete praktijkvoorbeelden
  • Beknopte, duidelijke en begrijpelijke informatie
  • Tips en best practices direct toepasbaar binnen uw bedrijf
HR for Starters

Heeft u personeel in dienst? Dan moet u ook de pet van HRverantwoordelijke opzetten. Maar u heeft niet altijd voldoende tijd om u de finesses van rechtspraak en loonbeleid eigen te maken. Met zijn eenvoudige en efficiënte aanpak helpt Securex u om alle juridische basisaspecten in een handomdraai te regelen. U leert het in onze basisopleiding die zich tot iedereen richt.

Meer info
HR for Professionals

De basisprincipes van personeelsbeheer hebben geen geheimen meer voor u en u wenst autonomer te worden in het beantwoorden van meer specifieke HR-gerelateerde vragen. Deze opleiding legt de focus op personeelsbeheer op lange termijn, rekening houdende met de belangen van de organisatie, en reikt u daarbij de nodige hulpmiddelen aan. Securex helpt u om uw kennis te vergroten en toont u de weg om de relatie tussen werkgevers en werknemers optimaal te begrijpen.

Meer info
HR for Experts

In de opleiding ‘HR for Experts’ verdiept u uw kennis van sociaal recht en loonproblematiek of snijdt u HR-thema’s aan. Zo verruimt u uw horizon en komt u dichter bij uw doel van HR-excellence. Human resources kent dan geen geheimen meer voor u. Het opleidingstraject ‘HR for Experts’ biedt u een reeks vormingssessies aan om uw sociaaljuridische kennis en HR-inzichten rond duidelijk afgelijnde onderwerpen te verdiepen. Een uitstekende kans om uw inzichten in deze domeinen te verbeteren.

Meer info
Wilt u meer weten over onze Road to HR opleidingen? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Ontdek ons opleidingsaanbod

Securex biedt u een waaier aan opleidingen op vlak van personeelsbeheer, gezondheid en veiligheid en carrière en leadership. Raadpleeg ons aanbod en schrijf u meteen online in!

Meer info
Opleidingen Health & Safety

Medewerkers die fysiek en mentaal fit zijn, zorgen voor een laag absenteïsmecijfer en een hoge productiviteit. Maar dat komt niet vanzelf. Een duidelijke strategie is belangrijk. En als het toch misloopt, moet u snel en adequaat kunnen reageren. Opleidingen zijn geen overbodige luxe.

Meer info
Talent & Career

Stippel een opleidingsbeleid uit dat ervoor zorgt dat uw medewerkers langer willen werken. En dat u productiviteit op korte en lange termijn garandeert.
Op maat van uw organisatie stellen wij uw opleidingspakket samen dankzij een brede waaier aan opleidingen die meteen inwerkt op talent, motivatie en veerkracht.

Meer info