Menu
Opleidingsaanbod

Road to HR, de winnende route!

Securex HR en juridische opleidingen, van beginner tot expert.

Road to HR is een verzameling van opleidingen die u tot een echte expert maakt. Of u nu een beginner bent op het vlak van human resources of reeds een ervaren HR-manager, onze verschillende thema's beantwoorden aan uw behoeften en worden aangepast aan elk niveau. Hun rode draad is het carrièrepad van de werknemer, van zijn selectie tot het einde van zijn arbeidsovereenkomst.

Meer weten? Contacteer ons
Road to HR, de winnende route!
De HR-trainingen van Securex zijn:
  • Praktijkgerichte training met concrete praktijkvoorbeelden
  • Beknopte, duidelijke en begrijpelijke informatie
  • Tips en best practices direct toepasbaar binnen uw bedrijf
Sociaal-juridische opleidingenOpleiding voor beginners of deskundigen die u leren hoe u de algemene gegevensbeschermingsregels van de EU kunt integreren, om de verschillen te begrijpen die er bestaan tussen de Franse en Belgische sociale wetgeving voor bedrijven die hun activiteit willen uitbreiden naar een van de twee landen. U krijgt ook de kans om op de hoogte te blijven van de laatste sociale reglementeringen in België.

Meer info
Opleidingen "Personeelsbeleid

"

Opleiding voor beginners of deskundigen om de grondbeginselen van het arbeidsrecht en het personeelsbeleid te begrijpen. De HR-opleidingen van Securex leren u een loonstrook te lezen, een arbeidsreglement te begrijpen, de rechten en plichten van een werkgever of een werknemer te kennen, een arbeidsovereenkomst op te stellen, enz.

Meer info
Opleidingen "Salarisbeheer"

Training om je kennis te verdiepen en je experts te maken. Loonstroken hebben voor u geen geheimen meer. Bruto of netto compensatie, alternatieve compensatie, compensatie van allerlei aard, alles wordt besproken.

Meer info
Opleiding "Salariskosten"

Word HR-expert met een Securex-training. Leer hoe u de loonkosten van uw onderneming kunt verlagen, welke subsidies u krijgt of welke andere voordelen er beschikbaar zijn in Brussel, Wallonië of Vlaanderen. Hoe betaalt u uw werknemers anders, slimmer en met een alternatieve of flexibele beloning? Veel tips die zowel uw bedrijf als uw werknemers ten goede komen.

Meer info