Menu
Opleidingsaanbod

Digital Institute

Opleidingen die boekhouders helpen tijdens hun proces van digitalisering

Ontstaan van nieuwe technologieën, dematerialisatie van de processen, wijziging van consumptiegewoonten... Digitalisering zorgt voor een grondige transformatie van uw beroep als boekhouder en van de manier waarop u aan de verwachtingen van uw klanten kunt voldoen. Leer tijdens dit traject veranderingen beheren gekoppeld aan de digitale transformatie en maak uw boekhoudkantoor klaar voor de uitdagingen van morgen!

Ontdek ons opleidingsaanbod
Digital Institute
Waarom kiezen voor de opleidingen van Digital Institute? Digital Institute is een traject met meerdere opleidingen waarmee u uw administratiekantoor op een concrete en persoonlijke manier kunt digitaliseren. Door dit opleidingstraject te volgen, leert u hoe digitalisering in te voeren in uw administratiekantoor. Dit gebeurt aan de hand van 4 pijlers: uw personeel, uw facturatie, de software die u moet invoeren en uw klanten.

 

  • Een 360° opleidingstraject waarbij alle problemen op het vlak van digitalisering aan bod komen.
  • Praktische oefeningen gegeven door deskundigen op het vlak van change management om uw behoeften op het vlak van digitalisering te identificeren en concrete resultaten te behalen.
  • Een strategie en actieplannen op maat, die onmiddellijk kunnen worden toegepast in uw administratiekantoor
  • Sessies van max. 12 deelnemers om interactie te stimuleren
  • De volledigheid van de sessies wordt erkend door het BIBF en het IAB (BO618/2019-01) en geeft recht op 30 uur permanente opleiding
Ontdek de testimonial van Patrice Schellekens

Patrice Schellekens, manager en accountant van het boekhoudkantoor Comptaline.

Ons opleidingsaanbod voor boekhouders en accountants:
Het volledige opleidingstraject:
Workshops naar keuze:
U wenst meer informatie over de opleidingen van Digital Institute? Contacteer ons