Login
Talent & Career opleidingen

Het hybride werken - Hoe bouw je aan een positieve en efficiënte groepsdynamiek? (2)

Hybride werken wordt steeds meer de norm. De combinatie van enkele dagen werken op kantoor en telewerken levert tal van opportuniteiten op. Dat is zeker. Maar door het nieuwe werken komen er ook uitdagingen op ons af. Zowel voor de leidinggevende als voor de werknemers. De manier waarop we samenwerken verandert. 

Schrijf u in!
Het hybride werken - Hoe bouw je aan een positieve en efficiënte groepsdynamiek? (2)
Waarom deze inspiratiesessies?

Deze inspiratiesessies (2 in totaal) reiken je enkele sleutels aan om te bouwen aan een positieve en inclusieve teamdynamiek waarin elke werknemer een rol te spelen heeft.

Tijdens deze tweede sessie:

  • Ontdek je welke afspraken nog relevant zijn
  • Krijg je technieken aangereikt die het jou mogelijk maken om die team agreements te boeken
Duur 1/2 dag (3u)
Prijs € 290,00 excl. BTW
Doelgroep Leidinggevenden, HR-medewerkers en alle medewerkers die in een hybride werkomgeving evolueren.
Programma
Deze volledige inspiratiesessie bestaat uit 3 modules verspreid over 2 halve dagen. Elke sessie kan afzonderlijk worden gevolgd.  Tijdens de tweede sessie, komen volgende thematieken aan bod:

Module 3 - Team agreements
  • Samenwerken met collega’s vraagt meer dan ooit om heldere afspraken. Voor welke type taken ontmoeten we elkaar op kantoor en welke taken kunnen we thuis uitvoeren? Welke regels bestaan er vandaag al en willen we behouden, en wat willen we aanpassen en optimaliseren? 
  • Tijdens deze module krijg je inzichten en werkbare tips rond samenwerkingsvormen. Zo bereik je een draagvlak van team agreements.    

Voorkennis

Psychologische veiligheid & Team cohesie zijn twee bouwstenen absoluut noodzakelijk om vervolgens aan de team agreements te kunnen werken. We raden je dan sterk aan om de eerste sessie hiervoor te volgen.
  • Voor informatie en inschrijving, klik hier
 

Wil je jouw collega’s inspireren en/of flexibiliteit in de keuze van de modules?

  • Organiseer een inspiratiesessie in je bedrijf!
  • Contacteer ons voor meer info. De training kan in de vorm van een inspiratiesessie zonder beperking in het aantal deelnemers of in een interactieve teamworkshop van 12 tot maximaal 15 personen.
Komende sessies
Plaats Startdatum Prijs
Online 18/10/2022 Prijs: 290,00 Adres
Online
op 18/10/2022 – 9:00 tot 12:00
Deze opleiding kan ook enkel voor je managers worden georganiseerd. Interesse? Vraag vrijblijvend je offerte aan!
Dit zou je ook kunnen interesseren:
Efficiënt leidinggeven in een hybride context

In dit tijdperk van hybride werken is het vaak een evenwicht vinden tussen telewerken en werken op kantoor. Deze manier van werken brengt veel uitdagingen met zich mee. Volg de Securex-opleiding om jouw team efficiënt op afstand te beheren.

Meer info
Boost your energy

​Tijdens deze online workshop gaat u op één uurtje aan de slag met leuke oefeningen die u meteen helpen om uw energie te boosten. U leert via ervaringen en uitwisseling van tips en ideeën.

Meer info
Sustainable Way of Working

Iedereen werkt soms wel eens inefficiënt. Je bent je daar niet altijd van bewust, maar merkt wel dat je meer nood heeft aan rust. Jij kunt zelf voor die rust zorgen. Securex leert je werkmethodieken aan die je werkdruk verlagen. 

Meer info