Login
Leiderschap

Continue feedback

Het nieuwe evalueren

Hoe evalueer je jouw medewerkers met de juiste impact op hun motivatie? We zijn ervan overtuigd dat continue feedback belangrijk is voor werkgever en werknemer. Vergroot de betrokkenheid, talentontwikkeling en veerkracht van je medewerkers via prestatieontwikkeling waarbij je elke kans grijpt om gewenst gedrag te stimuleren.

Vraag je offerte aan!
Continue feedback
Waarom deze opleiding?

Tijdens deze opleiding:

  • Leren je medewerkers welke keuzes zij dagelijks kunnen maken rond voeding en beweging
  • Ontdekken je medewerkers welke keuzes hen vitaler maken
  • Worden je medewerkers gemotiveerd om samen met collega’s hun levensstijl aan te passen
Duur Op maat van jouw organisatie
Prijs Offerte op aanvraag
Doelgroep Leidinggevenden en medewerkers die continue feedback willen implementeren op de werkvloer
Aanpak

Onze coaches zijn vertrouwd met tools voor communicatie en coaching, kennen de relevante HR-thema’s en werken samen met u aan groei en motivatie in uw organisatie.

  • U ontdekt de voordelen van continue feedback en leren uw teams via ons ontwikkelingstraject een nieuwe houding rond feedback aan
  • We leggen samen met u vast welke onderwerpen u wilt overlopen, passend bij de noden van uw organisatie
  • U wordt door ons begeleid bij de groei naar een feedbackcultuur waarbij continue feedback de standaard is

Methodologie

Het ontwikkelingstraject heeft vier noodzakelijke stappen:

Stap 1:
Deelnemers verwerven via een webinar of workshop inzicht in de werkpunten rond feedback. Ze leren feedback geven en ontvangen. Daarbij stimuleren we gedrag dat wederzijdse feedback aanmoedigt zonder er een verplichting van te maken.

Stap 2:
In een workshop van een halve dag leren de deelnemers om opbouwende en milde feedback te geven en om anderen uit te nodigen om dat ook te doen. Ze krijgen daarvoor concrete hulpmiddelen. Daarna oefenen ze het geven en krijgen van feedback in de praktijk. Dat leidt tot gedragsverandering in jouw organisatie.

Stap 3:
Na één of drie maanden oefenen in hun teams, komen de deelnemers samen voor een sessie van twee uur. Ze delen succeservaringen en problemen met elkaar. Ze verfijnen en versterken de praktijk en verankeren die in hun dagelijks functioneren.

Stap 4:
In een coachingsessie van een uur – face to face of via Skype – krijgt iedere deelnemer individuele follow-up om problemen aan te pakken.

VoorkennisVoor deze opleiding is geen voorkennis vereist
Deze opleiding wordt enkel op aanvraag in jouw bedrijf georganiseerd. Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aanOf bekijk onze opleidingscatalogus voor nog meer inspiratie
Dit zou je ook kunnen interesseren:
Leiding geven op afstand

Digitalisering en permanente verandering zijn realiteit. Dat vraagt om een aangepaste werkorganisatie, met oog voor duurzame inzetbaarheid. Telewerken is een van die aanpassingen.

Meer info