Login
Leiderschap

Change management

Verandering, iedereen wordt er meermaals mee geconfronteerd in zijn leven. Leidinggevenden, HR- en beleidsmedewerkers moeten het veranderingsproces ook nog vaak vorm geven, ondersteunen en begeleiden. Dit is geen evidente opdracht want elke medewerker reageert op zijn manier op de verandering.

Schrijf je in!
Change management
Waarom deze opleiding?

Tijdens deze opleiding:

  • Leer je hoe efficiënt change management zorgt voor duurzaam inzetbare medewerkers die ook in een veranderende context goede prestaties leveren
  • Ontdek je een basismodel om verandering te begeleiden per fase
  • Ontvang je bruikbare tips
Duur 3u
Prijs € 290,00 excl. BTW
Doelgroep Leidinggevenden, bedrijfsleiders, beleidsmedewerkers, HR professionals, projectleiders
Programma


Binnen deze opleiding willen we een basismodel meegeven om onderbouwd en procesmatig verandering binnen de organisatie te bewerkstelligen en te begeleiden. We vertalen per fase welke concrete stappen hier belangrijk zijn en geven bruikbare tips & tricks mee.

Daarnaast bekijken we ook hoe er best omgegaan wordt met weerstand en welke mindset gecreëerd kan worden om verandering te ondersteunen. We staan ook even stil bij jouw eigen valkuilen en sterktes als begeleider van het veranderingsproces.
 

Voorkennis

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist.

Plaats Startdatum Prijs
Online 14/10/2022 Prijs: 290,00 Adres
Online
op 14/10/2022 – 9:00 tot 12:00

Geen opleiding gepland in jouw regio?

Contacteer ons!
Deze opleiding wordt enkel op aanvraag in je bedrijf georganiseerd. Interesse? Vraag vrijblijvend je offerte aan!Of bekijk onze opleidingscatalogus voor nog meer inspiratie
Dit zou je ook kunnen interesseren:
Continue feedback

Hoe evalueer je jouw medewerkers met de juiste impact op hun motivatie?

Meer info
Job en career crafting

Je medewerkers blijven graag voor jou werken als je hun werk personaliseert. Ze zijn productiever en duurzaam inzetbaar.

Meer info