Login
Service & contact Lex4You
Login
Open opleiding

Het hybride werken - Hoe bouwt u aan een positieve en efficiënte groepsdynamiek? (2)

Hybride werken wordt steeds meer de norm. De combinatie van enkele dagen werken op kantoor en telewerken levert tal van opportuniteiten op. Dat is zeker. Maar door het nieuwe werken komen er ook uitdagingen op ons af. Zowel voor de leidinggevende als voor de werknemers. De manier waarop we samenwerken verandert. 

Schrijf je in

Waarom deze inspiratiesessies?

Deze inspiratiesessies (2 in totaal) reiken je enkele sleutels aan om te bouwen aan een positieve en inclusieve teamdynamiek waarin elke werknemer een rol te spelen heeft.

Tijdens deze tweede sessie:

  • Ontdek je welke afspraken nog relevant zijn
  • Krijg je technieken aangereikt die het jou mogelijk maken om die team agreements te boeken

Deze volledige inspiratiesessie bestaat uit 3 modules verspreid over 2 halve dagen. Elke sessie kan afzonderlijk worden gevolgd.  Tijdens de tweede sessie, komen volgende thematieken aan bod:

Module 3 - Team agreements

  • Samenwerken met collega’s vraagt meer dan ooit om heldere afspraken. Voor welke type taken ontmoeten we elkaar op kantoor en welke taken kunnen we thuis uitvoeren? Welke regels bestaan er vandaag al en willen we behouden, en wat willen we aanpassen en optimaliseren? 
  • Tijdens deze module krijg je inzichten en werkbare tips rond samenwerkingsvormen. Zo bereik je een draagvlak van team agreements.    

Voorkennis

Psychologische veiligheid & Team cohesie zijn twee bouwstenen absoluut noodzakelijk om vervolgens aan de team agreements te kunnen werken. We raden je dan sterk aan om de eerste sessie hiervoor te volgen.

Wil je jouw collega’s inspireren en/of flexibiliteit in de keuze van de modules?

  • Organiseer een inspiratiesessie in je bedrijf!
  • Contacteer ons voor meer info. De training kan in de vorm van een inspiratiesessie zonder beperking in het aantal deelnemers of in een interactieve teamworkshop van 12 tot maximaal 15 personen.
Algemene voorwaarden Bekijk de algemene voorwaarden Premies en subsidies Ontdek op welke premies u recht heeft Erkende opleiding Raadpleeg de lijst Incompany opleidingen Opleidingen op maat van uw bedrijf
Vragen? Contacteer ons!
Komende sessies
Er zijn momenteel geen sessies gepland
Deze opleiding kan ook enkel voor je managers worden georganiseerd. Interesse?

Vraag vrijblijvend je offerte aan!
Dit zou u ook kunnen interesseren