Menu
Health & Safety opleidingen

Heftruck - Bijscholing

Veilig en efficiënt werken met een heftruck

Fris uw kennis op en onderhoud uw vaardigheden. Zo blijft u veilig en efficiënt werken met de heftruck én behoudt u uw certificaat. Securex verzorgt deze opfriscursus bij u op locatie, afgestemd op uw wensen en met zo min mogelijk verstoring van de productie in uw bedrijf.

Vraag uw offerte aan!
Heftruck - Bijscholing
Waarom deze opleiding?

Technologische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en nieuwe bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften maken bijscholing noodzakelijk. Bovendien houdt het uw vaardigheden op peil en maakt het u bewust van de risico’s.

  • Is uw kennis van de theorie opgefrist, onontbeerlijk voor veilig werken
  • Heeft u reële praktijksituaties geoefend en uw vaardigheden verder uitgebreid
  • Voldoet u aan de verplichte bijscholing voor heftruckchauffeurs
Duur 0.5 dag
Prijs Offerte op aanvraag
Doelgroep Heftruckchauffeurs die minder dan 5 jaar geleden de basisopleiding heftruckbestuurder hebben gevolgd. 
Programma
Deelnemers volgen een opleiding van een halve dag die theorie en praktijk combineert. Volgende punten komen aan bod:

Theorie

Herhaling van de belangrijkste richtlijnen op het gebied van:
 
  • Veilig gedrag
  • Veilig laden en lossen
  • Veilig werken met de heftruck

Praktijk
 
  • Een individuele praktische evaluatie (in samenspraak met de preventieadviseur om reële werksituaties van de deelnemers te integreren
 Voorkennis

Basisopleiding heftruckbestuurder (minder dan 5 jaar geleden). Heeft u de basisopleiding heftruckbestuurder niet gevolgd? Volg dan eerst de basisopleiding.

Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

De inschrijvings- en betalingsvoorwaarden zijn opgenomen in de offerte.

Premies en subsidies
Ontdek op welke premies u recht heeftErkende opleidingen Raadpleeg de lijst van erkenningenIncompany opleidingen Opleidingen op maat in uw bedrijf
Deze opleiding wordt enkel op aanvraag in uw bedrijf georganiseerd. Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte aan!Of bekijk onze opleidingscatalogus voor nog meer inspiratie
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Heftruck - Basisopleiding

In nauw overleg met uw preventieadviseur spitsen we de opleiding tot heftruckchauffeur toe op uw organisatie. We houden rekening met uw medewerkers, materieel en activiteiten en organiseren zowel theorie als praktijk ter plaatse. Uiteraard zorgen we ervoor dat de productie in uw bedrijf tijdens de opleiding zo min mogelijk wordt verstoord.

Meer info
Veiligheid op het werk

Bijna acht op de tien ongevallen kunnen worden vermeden door uw werknemers meer aandacht te doen besteden aan hun eigen veiligheid. Bepaal de oorzaken van de arbeidsongevallen op uw werkvloer en stel een actieplan op zodat u herhaling ervan kunt vermijden.

Meer info
Rolbrug - Basisopleiding

U leert welke veiligheidsvoorschriften van belang zijn en oefent onder andere op het laden en lossen van vrachtwagens, materialen stockeren, productielijnen bevoorraden en speciale handelingen. We spitsen deze opleiding, in overleg met uw preventieadviseur, toe op uw organisatie, materieel, collega’s en activiteiten.

Meer info