Login
Health & Safety opleidingen

Boost your energy

Geef uw energie een flinke boost met concrete acties

Voelt u dat uw energie thuis en op het werk een boost kan gebruiken?
Zit uw energie laag, dan kunt u minder goed voor anderen zorgen en bent u als collega minder goed inzetbaar. Dit heeft niet alleen een impact op uw welzijn, maar ook op uw (werk)relaties en prestaties.

Laat u tijdens deze workshop inspireren!


 

Schrijf u in!
Boost your energy
De voordelen van deze opleiding Tijdens deze online workshop gaat u op één uurtje aan de slag met leuke oefeningen die u meteen helpen om uw energie te boosten.

Iedereen heeft een eigen manier om energie in balans te houden. We helpen uw weg te vinden in een levensstijl die bij u, uw werk en uw team past.

U leert via ervaringen en uitwisseling van tips en ideeën.
 
Duur 1,30 uur
Doelgroep Deze workshop richt zich naar iedereen
Programma van de opleiding 'Boost your Energy'
We gebruiken het klavertje vier als metafoor voor de vier gezondheidsdomeinen:
  • Fysieke gezondheid
  • Mentale gezondheid
  • Sociale gezondheid
  • Emotionele gezondheid
In deze workshop wisselen we beeldmateriaal (dat de nodige herkenning aanwakkert) af met interactieve oefeningen. Soms met humor, soms lichtjes confronterend, en steeds boordevol nuttige inzichten. De toegepaste technieken helpen om de kans op stress, uitputting of burn-out te minimaliseren.

De ervaringen tijdens de sessie helpen u om een persoonlijk actieplan op te maken zodat u meteen de eerste stappen naar gedragsverandering en zelfzorg zet.
 
Komende sessies
Wilt u deze opleiding organiseren binnen uw bedrijf? Contacteer ons
Dit zou u ook kunnen interesseren
Ergonomisch thuiswerken

Dankzij deze opleiding ergonomisch telewerk ontdekken u en uw medewerkers de voornaamste principes van ergonomie om zo ongemakken te helpen vermijden.

Meer info
Stappenplan voor een duurzaam absenteïsmebeleid

Hoe organiseer je een goed beleid rond absenteïsme? Tijdens deze praktische opleiding ontdek jij hoe je ziekteverzuim aanpakt in je organisatie. Dankzij een procesmatige aanpak boek je resultaten en realiseer je een cultuurverandering op het gebied van verzuimbeleid.

Meer info
Leidinggeven in een hybride context

Door het nieuwe werken komen er ook uitdagingen op ons af. Zowel voor de leidinggevende als voor de werknemers. Deze inspiratiesessie reikt je enkele sleutels aan om te bouwen aan een positieve en inclusieve teamdynamiek waarin elke werknemer een rol te spelen heeft.

Meer info