Menu
Uw sociaal statuut optimaliseren

Overstappen naar Securex

Sluit aan bij het sociaal verzekeringsfonds van Securex

Bent u zelfstandig ondernemer in hoofd- of in bijberoep? Dan moet u zich aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds. Dit kan zeer eenvoudig door u online aan te sluiten via onze tool. Bent u al aangesloten bij een andere sociale kas? Geen zorgen, wij regelen de overstap voor u op een eenvoudige manier.

Neem contact met ons op
Overstappen naar Securex
Waarom aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds?
Door het betalen van uw sociale bijdragen maakt u als zelfstandige in hoofdberoep aanspraak op socialezekerheidsrechten zoals:
  • Kinderbijslag en geboortepremie
  • Uitkering bij ziekte of ongeval
  • Terugbetaling van medische kosten
  • Rustpensioen, overlevingspensioen en overgangsuitkering
  • Overbruggingsrecht
  • Uitkering mantelzorg
Bijkomende dienstverlening
Securex Integrity, het sociaal verzekeringsfonds van Securex biedt daarbovenop een handvol extra diensten aan die uw comfort en veiligheid vergroten. Dat doen we vandaag al voor ruim tal van zelfstandigen en vennootschappen.
 
  • Snelle tussenkomst en uitbetaling van uitkeringen en premies
  • Een persoonlijke adviseur die uw dossier op de voet volgt
  • Perfecte integratie met ons ondernemingsloket go-Start
Wenst u zich aan te sluiten bij het sociaal verzekeringsfonds van Securex? Neem contact met ons op
Dit zou u ook kunnen interesseren:
Business coaching

U wilt uw onderneming in Brussel of Walloniƫ starten en u zou graag advies krijgen van een expert die u helpt bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Securex heeft een persoonlijk begeleidingstraject opgezet. Een coach helpt u daar waar u dat nodig heeft en bepaalt met u het ideale stappenplan om van uw onderneming een succes te maken.

Meer info
Globale oplossingen voor de pensioenen

Onze Life@Ease oplossing waarborgt uw huidige levensstandaard dankzij diverse formules voor aanvullend pensioen, en biedt u tegelijk beduidende fiscale voordelen aan. Zij stelt u ook in staat uw naasten te beschermen mocht u komen te overlijden.
 

Meer info
Uw eerste medewerker aanwerven

Klaar om uw onderneming uit te breiden? Bij het aanwerven van uw eerste medewerker(s) komen heel wat formaliteiten en wettelijke verplichtingen kijken. Focus op uw team en laat de HR-zaken aan ons over.

Meer info