Menu
Uw zaak ontwikkelen

The Way to Growth

Geef de groei van uw onderneming een boost

De start van een eigen bedrijf is het begin van een groot avontuur. Maar daarna moet u ook zorgen voor de continuïteit en groei van het project om het voortbestaan op de lange termijn zeker te stellen.  Met « The Way To Growth » helpt een coach u bij het identificeren en activeren van de groeifactoren van uw onderneming.

Contacteer ons
The Way to Growth
Uw voordelen
 • De business coach stelt de sterke en zwakke punten van uw onderneming vast zodat u een duidelijk beeld krijgt van de situatie van uw bedrijf
 • U profiteert van een persoonlijke en langdurige follow-up, gericht op de uitdagingen die u tegenkomt: logistiek, verkoop, financiën, personeel enz.
 • Samen onderzoekt u de mogelijke verbeterpunten om de groei van uw onderneming te stimuleren
  Wilt u meer weten over ons coachingsaanbod 'The Way to Growth'? Neem contact met ons op
  Dit zou u ook kunnen interesseren:
  Project Assistance

  Trekt het grote avontuur van het ondernemen u aan? Of heeft u de stap al gewaagd en zou u graag de plannen voor uw bedrijf ten uitvoer willen brengen? Met « Project Assistance » kunt u rekenen op de begeleiding van een coach die u helpt concrete stappen te maken tijdens uw loopbaan als ondernemer.

  Meer info
  Challenge Me

  Heeft u net uw bedrijf gestart? Bent u aan het groeien? Heeft u moeilijkheden bij het ontwikkelen van uw zaak? De hulp van een externe adviseur kan van onschatbare waarde zijn. Met « Challenge Me », bieden we u begeleiding aan. Onze coach levert een objectieve kijk op uw situatie en wijst u op kansen die u kunt grijpen.

  Meer info
  À la carte

  Tijdens elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf krijgt u met keuzes en uitdagingen te maken die het succes van uw project bepalen. Onze coach helpt u om moeilijkheden te overwinnen en beantwoord om uw vragen. Een praktische, flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw behoeften.

  Meer info