Menu
Uw zaak ontwikkelen

Challenge Me

Maak gebruik van een coach voor uw onderneming

Heeft u net uw bedrijf gestart? Bent u aan het groeien? Heeft u moeilijkheden bij het ontwikkelen van uw zaak? De hulp van een externe adviseur kan van onschatbare waarde zijn. Met « Challenge Me », bieden we u begeleiding aan. Onze coach levert een objectieve kijk op uw situatie en wijst u op kansen die u kunt grijpen.

Contacteer ons
Challenge Me
Uw voordelen
 • U profiteert van adviezen en de ervaring van een coach die is gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijven
 • Uw coach wordt zelf ook omringd door een team van experts die u kunnen ondersteunen bij elk onderdeel op het gebied van bedrijfsbeheer: verkoop, financiën, recht, marketing en communicatie…
 • Aan het einde van deze coaching heeft u een actieplan op maat in handen dat u begeleidt bij het vervolg van uw ondernemingsavontuur
 • Deze begeleiding is 50% fiscaal aftrekbaar
  Wilt u meer weten over ons coachingsaanbod 'Challenge Me'? Neem contact met ons op
  Dit zou u ook kunnen interesseren:
  The Way to Growth

  De start van een eigen bedrijf is het begin van een groot avontuur. Maar daarna moet u ook zorgen voor de continuïteit en groei van het project om het voortbestaan op de lange termijn zeker te stellen.  Met « The Way To Growth » helpt een coach u bij het identificeren en activeren van de groeifactoren van uw onderneming.

  Meer info
  À la carte

  Tijdens elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf krijgt u met keuzes en uitdagingen te maken die het succes van uw project bepalen. Onze coach helpt u om moeilijkheden te overwinnen en beantwoord om uw vragen. Een praktische, flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw behoeften.

  Meer info
  Project Assistance

  Trekt het grote avontuur van het ondernemen u aan? Of heeft u de stap al gewaagd en zou u graag de plannen voor uw bedrijf ten uitvoer willen brengen? Met « Project Assistance » kunt u rekenen op de begeleiding van een coach die u helpt concrete stappen te maken tijdens uw loopbaan als ondernemer.

  Meer info