Menu
Uw zaak ontwikkelen

À la carte

Een bedrijfscoach op verzoek

Tijdens elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf krijgt u met keuzes en uitdagingen te maken die het succes van uw project bepalen. Onze coach helpt u om moeilijkheden te overwinnen en beantwoord om uw vragen. Een praktische, flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw behoeften.

Contacteer ons
À la carte
Uw voordelen
 • De business coach helpt u, in welke fase van uw ondernemingsproject u zich ook bevindt: idee, lancering of groei
 • Geen minimum aantal sessies die u moet volgen: u kiest zelf hoeveel uur coaching u wilt
 • Een ideale formule om concrete aspecten tijdens de bedrijfscyclus aan te pakken: de coach stimuleert u nieuwe projecten aan te gaan, nieuwe klanten te werven, nieuwe markten te verkennen, enz.
  Wilt u meer weten over ons coachingsaanbod 'A la carte'? Neem contact met ons op
  Dit zou u ook kunnen interesseren:
  The Way to Growth

  De start van een eigen bedrijf is het begin van een groot avontuur. Maar daarna moet u ook zorgen voor de continuïteit en groei van het project om het voortbestaan op de lange termijn zeker te stellen.  Met « The Way To Growth » helpt een coach u bij het identificeren en activeren van de groeifactoren van uw onderneming.

  Meer info
  Project Assistance

  Trekt het grote avontuur van het ondernemen u aan? Of heeft u de stap al gewaagd en zou u graag de plannen voor uw bedrijf ten uitvoer willen brengen? Met « Project Assistance » kunt u rekenen op de begeleiding van een coach die u helpt concrete stappen te maken tijdens uw loopbaan als ondernemer.

  Meer info
  Challenge Me

  Heeft u net uw bedrijf gestart? Bent u aan het groeien? Heeft u moeilijkheden bij het ontwikkelen van uw zaak? De hulp van een externe adviseur kan van onschatbare waarde zijn. Met « Challenge Me », bieden we u begeleiding aan. Onze coach levert een objectieve kijk op uw situatie en wijst u op kansen die u kunt grijpen.

  Meer info