Menu
STARTERS

Uw zaak ontwikkelen: Business Coaching

Maak gebruik van een coach voor uw onderneming in het Vlaamse of Brusselse Gewest.

U wilt uw onderneming in Vlaanderen of Brussel starten en u zou graag advies krijgen van een expert die u helpt bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Securex heeft een persoonlijk begeleidingstraject opgezet. Een coach helpt u daar waar u dat nodig heeft en bepaalt met u het ideale stappenplan om van uw onderneming een succes te maken.

Contacteer ons
Uw zaak ontwikkelen: Business Coaching
Uw voordelen
  • U profiteert van adviezen en de ervaring van een coach die is gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijven
  • Uw coach wordt zelf ook omringd door een team van experts die u kunnen ondersteunen bij elk onderdeel op het gebied van bedrijfsbeheer: verkoop, financiën, recht, marketing en communicatie…
  • U kunt rekenen op zowel strategisch als operationeel advies
Onze aanpak
Alles begint met een kennismakingsgesprek. Vervolgens stelt Securex één van de 4 uitgewerkte pakketten voor die u begeleiden naar succes. Samen met een coach stelt u een actieplan op. De coach begeleidt u bij het bereiken van uw doelen en helpt uw sterkte en zwakke punten te identificeren om nog beter te worden. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan er tenslotte nog extra begeleiding op maat worden aangeboden.
Onze pakketten
Challenge Me

Heeft u net uw bedrijf gestart? Bent u aan het groeien? Heeft u moeilijkheden bij het ontwikkelen van uw zaak? De hulp van een externe adviseur kan van onschatbare waarde zijn. Met « Challenge Me », bieden we u begeleiding aan. Onze coach levert een objectieve kijk op uw situatie en wijst u op kansen die u kunt grijpen.

Meer info
À la carte

Tijdens elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf krijgt u met keuzes en uitdagingen te maken die het succes van uw project bepalen. Onze coach helpt u om moeilijkheden te overwinnen en beantwoord om uw vragen. Een praktische, flexibele oplossing die kan worden aangepast aan uw behoeften.

Meer info
Project Assistance

Trekt het grote avontuur van het ondernemen u aan? Of heeft u de stap al gewaagd en zou u graag de plannen voor uw bedrijf ten uitvoer willen brengen? Met « Project Assistance » kunt u rekenen op de begeleiding van een coach die u helpt concrete stappen te maken tijdens uw loopbaan als ondernemer.

Meer info
The Way to Growth

De start van een eigen bedrijf is het begin van een groot avontuur. Maar daarna moet u ook zorgen voor de continuïteit en groei van het project om het voortbestaan op de lange termijn zeker te stellen.  Met « The Way To Growth » helpt een coach u bij het identificeren en activeren van de groeifactoren van uw onderneming.

Meer info
Onze formules
Packs Duur
Intake gesprek 1 uur
Challenge Me 2 uren
Project Assistance Formule 1: 8u individuele begeleiding
Formule 2: 12u individuele begeleiding
The Way To Growth 16 uur
« À la carte» Te kiezen

Indien u in Brussel woont, neem dan contact met ons op en profiteer tot 60% korting – Prijs exclusief BTW

(Toekomstige) Vlaamse Ondernemingen kunnen genieten van een heel voordelig 'Boost2Success' tarief.

Wilt u meer weten over ons coachingsaanbod? Contacteer ons