Menu
Onze oplossingen

Ondernemen

Hulp bij elke stap in uw ondernemerschap

Van uw eerste bedrijfsidee over aanwervingen tot juridische en fiscale bescherming: u kunt bij ons terecht voor elke stap in uw ondernemerschap. Zo kunt u zich ten volle richten op uw activiteiten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op
Ondernemen
Hoe kunnen wij u ondersteunen als ondernemer?
  • In het scherp stellen of optimaliseren van uw businessplan
  • In het geven van concreet advies over uw sociaal statuut
  • In uw administratie zodat die voldoet aan de wettelijke eisen
  • In het vinden van de juiste verzekeringen die u en uw bedrijf beschermen
  • Bij het aanwerven van personeel
Uw zaak starten

Overweegt u om zelfstandige te worden? Wij staan op elk moment klaar om samen een succes te maken van uw onderneming. U krijgt van ons alle nodige informatie over de mogelijkheden en verplichtingen, alsook verschillende tips & tricks. Bent u zich nog aan het oriƫnteren? Ook dan staan we voor u klaar met onze expertise en advies.

Meer info
Uw sociaal statuut optimaliseren

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat u sociaal goed beschermd bent. Securex helpt u dan ook graag uw sociaal statuut te optimaliseren.

Meer info
Uw zaak ontwikkelen

U wilt uw onderneming in Brussel of Walloniƫ starten en u zou graag advies krijgen van een expert die u helpt bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Securex heeft een persoonlijk begeleidingstraject opgezet. Een coach helpt u daar waar u dat nodig heeft en bepaalt met u het ideale stappenplan om van uw onderneming een succes te maken.

Meer info
Verzekeringen & Pensioen

Als zelfstandige of bedrijfsleider loopt u onvermijdelijk bepaalde risico’s. Wij bieden u tal van dekkingen en verzekeringsoplossingen aan om de tegenslagen in uw leven als ondernemer het hoofd te bieden en uw medewerkers te beschermen.

Meer info
Wilt u meer weten over hoe wij u als ondernemer ondersteunen? Neem contact met ons op