Menu
Onze oplossingen

Ondernemen

Hulp bij elke stap in uw ondernemerschap

Van uw eerste bedrijfsidee over aanwervingen tot juridische en fiscale bescherming: u kunt bij ons terecht voor elke stap in uw ondernemerschap. Zo kunt u zich ten volle richten op uw activiteiten.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op
Ondernemen
Hoe kunnen wij u ondersteunen als ondernemer?
  • In het scherp stellen of optimaliseren van uw businessplan
  • In het geven van concreet advies over uw sociaal statuut
  • In uw administratie zodat die voldoet aan de wettelijke eisen
  • In het vinden van de juiste verzekeringen die u en uw bedrijf beschermen
  • Bij het aanwerven van personeel
Uw zaak starten

Overweegt u om zelfstandige te worden? Wij staan op elk moment klaar om samen een succes te maken van uw onderneming. U krijgt van ons alle nodige informatie over de mogelijkheden en verplichtingen, alsook verschillende tips & tricks. Bent u zich nog aan het oriënteren? Ook dan staan we voor u klaar met onze expertise en advies.

Meer info
Uw sociaal statuut optimaliseren

Als zelfstandig ondernemer is het belangrijk dat u sociaal goed beschermd bent. Securex helpt u dan ook graag uw sociaal statuut te optimaliseren.

Meer info
Uw zaak ontwikkelen

U wilt uw onderneming in Brussel of Wallonië starten en u zou graag advies krijgen van een expert die u helpt bij de ontwikkeling van uw bedrijf? Securex heeft een persoonlijk begeleidingstraject opgezet. Een coach helpt u daar waar u dat nodig heeft en bepaalt met u het ideale stappenplan om van uw onderneming een succes te maken.

Meer info
Verzekeringen & Pensioen

Als zelfstandige of bedrijfsleider loopt u onvermijdelijk bepaalde risico’s. Wij bieden u tal van dekkingen en verzekeringsoplossingen aan om de tegenslagen in uw leven als ondernemer het hoofd te bieden en uw medewerkers te beschermen.

Meer info
Gratis financiële screening van uw bedrijf

Is uw bedrijf nog financieel gezond? Of heeft u nood aan een klare kijk op de zaken om alles weer op poten te krijgen? Ontdek het tijdens onze gratis financiële screening.

Meer info
Wilt u meer weten over hoe wij u als ondernemer ondersteunen? Neem contact met ons op