Menu
Terug naar homepagina

KMO (<100 medewerkers)

Alle HR-diensten voor uw kmo-bedrijf onder één dak

Uw personeelsbeheer plaatst u voor heel wat uitdagingen. Pak ze aan en bouw samen met ons aan een efficiënt personeels- en gezondheidsbeleid, volledig afgestemd op uw kmo-bedrijf.

Contacteer ons
KMO (<100 medewerkers)
Waarom kiezen voor Securex als HR-partner?
  • U vertrouwt op één contactpersoon die u wegwijs maakt in al onze diensten voor personeelsbeheer
  • U geniet volledige HR-ondersteuning door onze experts
  • U krijgt de beste oplossingen voor uw sector en kmo-bedrijf
  • U bent gerust, want voldoet aan alle wettelijke voorschriften
  • U steunt op sociaaljuridische raadgevingen in heldere taal
Vraag nu een afspraak
Loon- en personeelsbeheer

Personeel beheren, plannen en verlonen, vergt veel tijd en werk. Met ons all-in dienstenpakket comfoHRt nemen wij heel wat taken van u over. Zo bent u steeds in orde met de wetgeving en beschikt u over gebruiksvriendelijke software die uw personeelsadministratie een pak eenvoudiger maakt.

Kies voor personeelsbeheer zonder zorgen
Veiligheid en welzijn op uw werkvloer

Een goede en veilige werkomgeving is essentieel om uw medewerkers te motiveren en gezond te houden. Samen met onze Externe Dienst voor Preventie en Bescherming verbetert u de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers. Om doelgericht om te gaan met absenteïsme hebben wij specifieke oplossingen voor zowel korte als langdurige afwezigheden.

Zorg voor het welzijn van uw medewerkers
Verzekeringen

Ondernemen is nooit zonder risico. Onze verzekeringen bieden u, uw zaak en uw medewerkers bescherming tegen de meest voorkomende risico’s. Uitgebreide dekkingen, fiscale optimalisatie … Met onze verzekeringen zit u safe!

Bescherm uzelf en uw personeel
Mobiliteit

Uw medewerkers files, parkeerproblemen en lange reistijden besparen? Maak werk van duurzame mobiliteit in uw organisatie. Ontdek onze oplossingen.

Ontdek al uw mobiliteitsoplossingen
Opleidingen

Van de basisbeginselen van personeelsbeheer tot opleidingen om uw HR-kennis te verdiepen, zonder talent management en aandacht voor een goede werkomgeving te vergeten. Bij ons kunt u terecht voor opleidingen over alle mogelijke HR-topics.

Raadpleeg ons HR-opleidingsaanbod
"Na verschillende opties zorgvuldig te hebben afgetoetst, beslisten we om in zee te gaan met Securex. De geïntegreerde software en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem waren de doorslaggevende factoren.” Rudi Deruytter CEO van CKV
"Mijn persoonlijke klantenadviseur bij Securex is heel behulpzaam. Zij redeneert zoals een werkgever en denkt verder in mijn plaats." Yannick Kembisala Zaakvoerder van De Opticien Aan Huis (DOAH)
Benieuwd hoe wij het personeelsbeheer van uw kmo-bedrijf kunnen boosten? Contacteer ons