Menu
Terug naar homepagina

Kmo (<100 medewerkers)

Alle HR-diensten onder één dak

Neem contact met ons op
Kmo (<100 medewerkers)
Waarom moet uw kmo kiezen voor Securex als HR-partner?
  • U heeft met één vaste contactpersoon toegang tot al onze HR-diensten
  • U krijgt ondersteuning van onze HR-experts
  • U bent zeker van de laagste brutoloonkost en de hoogste netto verloning
  • U geniet van oplossingen op maat van úw sector en úw onderneming
  • U bent steeds in orde met de wet en krijgt sociaaljuridisch advies in mensentaal
Vraag vrijblijvend een afspraak aan
Aanwerven zonder zorgen

De juiste medewerker vinden is niet eenvoudig. Bij het aanwervingsproces komt ook heel wat kijken. Wij adviseren u hierbij. En de formaliteiten en wettelijke verplichtingen? Die regelen wij voor u!  

Meer info
Loon- en personeelsbeheer zonder zorgen

Personeel beheren, plannen en verlonen, vergt veel tijd en werk. Met ons all-in dienstenpakket comfoHRt nemen wij heel wat taken van u over. Zo bent u steeds in orde met de wetgeving en beschikt u over gebruiksvriendelijke software die uw personeelsadministratie een pak eenvoudiger maakt. Ondertussen houden we uw loonkost binnen de perken.

Meer info
Veiligheid en welzijn op uw werkvloer

Een goede en veilige werkomgeving is essentieel om uw medewerkers te motiveren en gezond te houden. Samen met onze Externe Dienst voor Preventie en Bescherming verbetert u de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers. Om doelgericht om te gaan met absenteïsme hebben wij specifieke oplossingen voor zowel korte als langdurige afwezigheden.

Meer info
Verzekeringen waarmee u safe zit

Ondernemen is nooit zonder risico. Onze verzekeringen bieden u, uw zaak en uw medewerkers bescherming tegen de meest voorkomende risico’s. Uitgebreide dekkingen, teruggave van premies mits positieve schadestatistiek, fiscale optimalisatie … Met onze verzekeringen zit u safe!

Meer info
Mobiliteit

Het aantal structurele files neemt jaar na jaar toe, niet enkel tijdens de spitsuren, maar ook meer en meer tijdens de daluren. Mobiliteit is een belangrijke trend waaraan u als werkgever aandacht moet schenken. Bovendien neemt het aanbod van mobiliteitsoplossingen steeds toe.

Meer info
Opleidingen

Van de basisbeginselen van personeelsbeheer tot opleidingen om uw HR-kennis te verdiepen, zonder talent management en aandacht voor een goede werkomgeving te vergeten. Bij ons kunt u terecht voor opleidingen over alle mogelijke HR-topics.

Meer info
"Na verschillende opties zorgvuldig te hebben afgetoetst, beslisten we om in zee te gaan met Securex. De geïntegreerde software en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem waren de doorslaggevende factoren.” Rudi Deruytter CEO van CKV
"Mijn persoonlijke klantenadviseur bij Securex is heel behulpzaam. Zij redeneert zoals een werkgever en denkt verder in mijn plaats." Yannick Kembisala Zaakvoerder van De Opticien Aan Huis (DOAH)
Benieuwd hoe Securex u kan ondersteunen? Neem contact met ons op