Menu
Terug naar homepagina

Grote ondernemingen

Voer een preventief en proactief HR-beleid

Neem contact met ons op
Grote ondernemingen
Hoe kunnen wij u helpen?
  • Een geïntegreerde aanpak van uw HR-uitdagingen: absenteïsme, leiderschap, nieuwe werkvormen, autonome motivatie, interne mobiliteit, outplacement, loonoptimalisatie, cafetariaplan, outsourcing, development, …
  • Een team van 1000 experten: arbeidsgeneesheren, psychologen, preventieadviseurs, juristen, …
  • Een ruim aanbod aan HR- en welzijnsopleidingen
  • Een wetenschappelijk onderzoeksteam dat de trends op de voet volgt en werkgevers continu sensibiliseert
  • Een breed netwerk aan HR-specialisten en interimmanagers om snel de juiste expertise te vinden en in te spelen op uw HR-projecten
HR & Payroll

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Meer info
Health & Safety

Uw werknemers zijn uw meest waardevolle hulpbron. Om hen gezond, gemotiveerd en gelukkig te houden, moet u zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving. Welzijn op het werk alsook preventief omgaan met absenteïsme zijn de sleutel tot het succes van uw activiteit.

Meer info
Talent & Career

Loopbaanperspectief en groeikansen zijn belangrijk in de keuze voor een werkgever. Wilt u bouwen aan een sterk team van betrouwbare medewerkers die goed presteren? Dan geeft u prioriteit aan hun ontwikkeling en carrière. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde metingen, ontwikkelt u een beleid dat het beste uit uw medewerkers haalt en zorgt voor werkplezier en voldoening.

Meer info
Het aanbod aan opleidingen

Het HR-domein omvat tegenwoordig enorm veel aspecten. Onmogelijk dus om permanent van alle evoluties op de hoogte te blijven. Opleiding is dan ook onontbeerlijk. Met ons aanbod in opleidingen in HR, Health & Safety en Talent & Career werkt u mee aan de groei van uw mensen en uw organisatie en blijft u de veranderingen voor. Zo bouwt u aan een duurzaam HR-beleid.

Meer info