Menu
Terug naar homepagina

Grote ondernemingen

Voer een preventief en proactief HR-beleid

Neem contact met ons op
Grote ondernemingen
Hoe kunnen wij u helpen?
  • Een geïntegreerde aanpak van uw HR-uitdagingen: absenteïsme, leiderschap, nieuwe werkvormen, autonome motivatie, interne mobiliteit, outplacement, loonoptimalisatie, cafetariaplan, outsourcing, development, …
  • Een team van 1000 experten: arbeidsgeneesheren, psychologen, preventieadviseurs, juristen, …
  • Een ruim aanbod aan HR- en welzijnsopleidingen
  • Een wetenschappelijk onderzoeksteam dat de trends op de voet volgt en werkgevers continu sensibiliseert
  • Een breed netwerk aan HR-specialisten en interimmanagers om snel de juiste expertise te vinden en in te spelen op uw HR-projecten
HR & Payroll

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Meer info
Health & Safety

Uw werknemers zijn uw meest waardevolle hulpbron. Om hen gezond, gemotiveerd en gelukkig te houden, moet u zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving. Welzijn op het werk alsook preventief omgaan met absenteïsme zijn de sleutel tot het succes van uw activiteit.

Meer info
Talent & Career

Loopbaanperspectief en groeikansen zijn belangrijk in de keuze voor een werkgever. Wilt u bouwen aan een sterk team van betrouwbare medewerkers die goed presteren? Dan geeft u prioriteit aan hun ontwikkeling en carrière. Aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde metingen, ontwikkelt u een beleid dat het beste uit uw medewerkers haalt en zorgt voor werkplezier en voldoening.

Meer info