Menu
Terug naar homepagina

Grote ondernemingen

Voer een preventief en proactief HR-beleid

Neem contact met ons op
Grote ondernemingen
Hoe kunnen wij u helpen?
  • Een geïntegreerde aanpak van uw HR-uitdagingen: absenteïsme, leiderschap, nieuwe werkvormen, autonome motivatie, interne mobiliteit, outplacement, loonoptimalisatie, cafetariaplan, outsourcing, development, …
  • Een team van 1000 experten: arbeidsgeneesheren, psychologen, preventieadviseurs, juristen, …
  • Een ruim aanbod aan HR- en welzijnsopleidingen
  • Een wetenschappelijk onderzoeksteam dat de trends op de voet volgt en werkgevers continu sensibiliseert
  • Een breed netwerk aan HR-specialisten en interimmanagers om snel de juiste expertise te vinden en in te spelen op uw HR-projecten
Personeelsbeheer

Aanwerven, loonbeheer, optimalisatie, juridisch advies, extra HR-hulp… Bij personeelsbeleid komen heel wat aspecten kijken. Dankzij onze tools, ondersteuning en advies volgt u de laatste arbeidstrends en bent u juridisch in orde.

Meer info
Welzijn op het werk

Uw werknemers zijn uw meest waardevolle hulpbron. Om hen gezond, gemotiveerd en gelukkig te houden, moet u zorgen voor een gezonde, veilige en plezierige werkomgeving. Welzijn op het werk alsook preventief omgaan met absenteïsme zijn de sleutel tot het succes van uw activiteit.

Meer info
Talentmanagement

Loopbaanperspectief en groeikansen zijn belangrijk in de keuze voor een werkgever. Wij helpen u met het uitbouwen van een sterk HR-beleid dat het beste uit uw medewerkers haalt en zorgt voor werkplezier en voldoening.

Meer info