Menu
Welzijn op het werk

Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk

Creëer welzijn op de lange termijn voor uw personeel

Als werkgever moet u zich aansluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming. En u wilt dat uw medewerkers gezond blijven en in een veilige werkomgeving vertoeven. We verhogen het welzijn op uw werkvloer. Zo zijn uw medewerkers maximaal inzetbaar en dragen ze bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Contacteer onsBekijk de brochure van de Dienst Preventie en Bescherming
Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk
Waarom kiezen voor de externe dienst voor preventie en bescherming van Securex?
  • U plukt de vruchten van onze jarenlange ervaring
  • U maakt het uzelf gemakkelijk met Health & Safety Online, een geïntegreerd platform met digitale diensten
  • U werkt doelgericht aan het welzijn op de werkvloer dankzij de Welzijnswijzer.
  • U werkt met een partner die voldoet aan de norm NBN EN ISO 9001
Samen met 27.000 andere klanten, geniet u de voordelen van onze knowhow in het beheer van welzijn op de werkvloer. Onze experts staan klaar om zelf uw moeilijkste vragen te beantwoorden.
Onze oplossingen voor een betere preventie en bescherming van uw medewerkers
Medisch toezicht

De rol van de bedrijfsarts beperkt zich niet enkel tot de medische onderzoeken van de werknemers: hij geeft u regelmatig adviezen en voert evaluaties uit. Zo voert u een efficiënt gezondheidsbeleid in op maat van uw bedrijf.

Meer info
Veiligheid op het werk

Wij staan u bij om uw werkplek veiliger te maken en een einde te maken aan potentieel gevaarlijke acties van uw werknemers. Resultaat: minder arbeidsongevallen en meer werknemers in veiligheid. Zo worden uw medewerkers ook productiever.

Meer info
Ergonomie

Pijn aan de rug, nek en schouders komen steeds meer voor. Bescherm uw medewerkers tegen lichamelijke klachten door een meer ergonomische werkomgeving te creëren. Wij kunnen u hierin adviseren.

Meer info
Preventie op het gebied van arbeidshygiëne en toxicologie

Uw medewerkers kunnen worden blootgesteld aan chemische, biologische of fysische agentia die mogelijk hinderlijk voor het comfort en gevaarlijk kunnen zijn voor hun gezondheid. Verminder verzuim binnen uw bedrijf door het creëren van een gezonde en aangepaste werkomgeving.

Meer info
Psychosociaal welzijn

Een werknemer die goed in zijn vel zit, werkt efficiënter. Ons compleet aanbod van diensten is gericht op het behouden van de gemoedsrust van uw medewerkers, ongeacht de problemen of moeilijkheden waar ze tegen aanlopen.

Meer info
Het tariefbeleid voor externe preventiediensten

Kom meer te weten over het huidige tariefbeleid.

Meer info
Wilt u meer weten over onze Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk ? Contacteer onsbekijk onze brochure Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk