Menu
Health & Safety

Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk

Creëer welzijn op de lange termijn voor uw personeel

Als werkgever moet u aansluiten bij een externe dienst voor preventie en bescherming. En u wilt dat uw medewerkers gezond blijven en in een veilige werkomgeving vertoeven. We verhogen het welzijn op uw werkvloer. Zo zijn uw medewerkers maximaal inzetbaar en dragen ze bij aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Neem contact met ons op
Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk
Waarom kiezen voor de externe dienst voor preventie en bescherming van Securex?
  • U plukt de vruchten van onze jarenlange ervaring
  • U maakt het uzelf gemakkelijk met Health & Safety Online, een geïntegreerd platform met digitale diensten
  • U werkt met een partner die voldoet aan de norm NBN EN ISO 9001
Samen met 27.000 andere klanten, geniet u de voordelen van onze knowhow in het beheer van welzijn op de werkvloer. Onze experts staan klaar om zelf uw moeilijkste vragen te beantwoorden.
Onze oplossingen voor een betere preventie en bescherming van uw medewerkers
Medisch toezicht

De rol van de arbeidsarts beperkt zich niet enkel tot de medische onderzoeken van uw werknemers: hij geeft regelmatig advies en doet evaluaties. Zo voert u een efficiënt gezondheidsbeleid op maat van uw bedrijf.

Meer info
Veiligheid op het werk

Wij staan u bij om uw werkplek veiliger te maken en een einde te maken aan potentieel risicovol gedrag van uw werknemers. Resultaat: minder arbeidsongevallen en meer werknemers die veilig werken. Dit maakt uw medewerkers nog productiever.

Meer info
Ergonomie

Pijn aan de rug, nek en schouders komen tegenwoordig dagelijks voor bij vele beroepen. Wij helpen u met het creëren van een meer ergonomische werkomgeving door het aannemen van de juiste houding. Zo bespaart u uw medewerkers heel wat lichamelijke klachten.

Meer info
Arbeidshygiëne en toxicologie

Verminder toxicologische risico’s op uw werkvloer met behulp van een globale toxicologische aanpak: van de keuze van de materialen tot aan de bewustwording van uw personeel. Doe hiervoor beroep op onze preventieadviseurs.  

Meer info
Psychosociaal welzijn

Een werknemer die goed in zijn vel zit, werkt efficiënter. Ons compleet aanbod van diensten die is gericht op het behouden van de gemoedsrust van uw medewerkers, ongeacht de problemen of moeilijkheden waar ze tegen aanlopen.

Meer info
Het tariefbeleid voor externe preventiediensten

De invoering van het eenheidsstatuut voor arbeiders en bedienden gaf aanleiding tot een herziening van het tariefbeleid voor externe preventiediensten. We geven u hier uitleg over de basis van het huidige tariefbeleid, zodat u de werking ervan beter begrijpt.

Meer info
Wilt u meer weten over onze Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk ? Contacteer onsbekijk onze brochure Externe dienst voor preventie en bescherming op het werk