Login
Accountants

Een gepersonaliseerde aanpak met echte toegevoegde waarde

U kunt steeds op ons rekenen

Om de vragen van uw klanten te beantwoorden, moet u soms verschillende bronnen raadplegen. Bij Securex, bieden we u informatie en opleidingen aan om uw klanten zo goed mogelijk te adviseren. Samen met een team van experts, helpt uw Account Manager u uw vragen te beantwoorden.

Contacteer ons
Een gepersonaliseerde aanpak met echte toegevoegde waarde

Een team ter beschikking om u te helpen uw klanten te helpen

Uw Account Manager en u

Zijn taak? Steeds paraat staan om u te helpen. Hij is altijd bereikbaar en beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden, zelfs de meest specifieke. Wilt u de Account Manager van uw regio contacteren?

Vul ons formulier in

Onze experts staan voor u klaar

Onze experts zijn thuis in verschillende domeinen. Zoals onze Insurance-experts die  gespecialiseerd zijn in verzekeringen en aanvullende pensioenformules voor uw klanten. Er staat ook een ervaren team klaar om de vragen van uw klanten op te volgen.

Contacteer ons team

Een netwerk van lokale kantoren

Uw klanten kunnen voor hun administratie ook naar één van onze regionale kantoren komen als ze direct contact met onze medewerkers verkiezen.

Een kantoor vinden

Advies om uw klanten beter te helpen

Webinars

We bieden u webinars aan rond juridische, sociale en fiscale onderwerpen. Ze worden gepresenteerd door ervaren experts.Een ideale manier om uw kennis bij te schaven en up-to-date te blijven.

Van gedachten wisselen en uw netwerk uitbreiden

Zodra de gezondheidssituatie het toelaat, organiseren we regelmatig regionale evenementen waarbij we u uitnodigen om aangename momenten te delen met andere boekhouders en accountants.

Lex4You en de geldende wetgeving

We willen u zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de meest recente wettelijke bepalingen. Al deze informatie wordt gepubliceerd en regelmatig bijgewerkt op Lex4You: ons online juridisch platform.

Een gespecialiseerde nieuwsbrief

Schrijf u ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat er beweegt in uw branche en die van uw klanten.

Relevante blogartikels

Laten uw activiteiten u niet toe om deel te nemen aan een evenement of webinar? Dankzij onze blog artikelen, kunt u zich steeds informeren over de onderwerpen die u interesseren.

Zin om partner te worden? Contacteer ons