Zelfstandige
 
 
 

Een betrouwbare partner als gids

Zelfs aan het einde van uw carrière hebt u nog een uitstekende partner nodig. Gelukkig begeleidt Securex u tot aan de eindstreep. Dan blijft u nog jaren genieten van uw onvergetelijke ervaringen als zelfstandige. Dit zijn onze troeven.

Ervaring

Securex heeft een lange ervaring in de begeleiding van starters en zelfstandigen door hun hele carrière heen – van start tot finish. Is het moment gekomen om gas terug te nemen? Dan blijft Securex u ondersteunen en helpen bij alle stappen en formaliteiten.

Kennis

De medewerkers van Securex zijn specialisten in hun vakgebied. Ze kennen de wetgeving door en door. Zo helpen ze u om uw verplichtingen volgens de letter van de wet na te komen. Uw voordeel? Een gemakkelijke en rustige eindeloopbaan.

Hecht team

Al onze teams werken hand in hand aan de proactieve opvolging van uw dossier. Uw dossierbeheerder kent uw situatie dan ook tot in de puntjes. Wat er ook gebeurt, hij helpt u. Hebt u een vraag over de stopzetting van uw activiteit? Neem dan direct contact met hem op. Hij geeft meteen antwoord. Of wint inlichtingen in om u zo snel mogelijk voort te helpen.

Securex gidst en begeleidt u in elke stap van uw loopbaan als zelfstandige. Aarzel niet en vraag advies aan onze medewerkers.