Zelfstandige
 
 
 

Evolueer met een betrouwbare partner aan uw zijde

Doe niet alles op uw eentje! Laat u gidsen door een uitgelezen partner. Securex geniet van een lange ervaring in de begeleiding van zelfstandigen in volle expansie. Geef ons uw vertrouwen. Waarom?

… voor uw gemak

U hebt slechts één contactpunt. Uw dossierbeheerder volgt u van bij de start. Hij kent uw dossier en uw situatie als geen ander. Hij begeleidt en adviseert u bij elke stap in uw evolutie.

Wijzigingen of schrappingen aanvragen in de Kruispuntbank van Ondernemingen? Via ons online ondernemingsloket doet u dit heel eenvoudig van thuis uit.

… voor de informatie

Voor Securex is accurate informatie een erezaak. Uw dossierbeheerder volgt uw bedrijf proactief op en geeft u altijd de beste adviezen, op maat van uw actuele situatie. Hebt u informatie nodig over de specifieke kenmerken van uw statuut als zelfstandige? Lees dan elke maand onze e-Zine!

… voor de praktische hulpmiddelen

Wist u dat u en uw boekhouder met een paar muisklikken toegang hebben tot uw volledige dossier op de portaalsite van Securex? Maak gebruik van onze uiterst praktische simulatiehulpmiddelen. Zoals voor de optimalisatie van uw sociaal statuut, de berekening van uw kinderbijslag, sociale bijdragen en loonkosten. Alles kan!

Securex is uw gids en begeleider bij elke stap in uw leven als zelfstandige. Aarzel dus niet en vraag ons advies!