Zelfstandige
 
 
 

De opleiding, de beste bondgenoot van de ondernemer

Wilt u een voorspoedig jaar? Kweek rijst.

Wilt u tien voorspoedige jaren? Kweek bomen.

Wilt u honderd voorspoedige jaren? Geef de mensen vorming.”

Een veelzeggend gezegde. Uw bedrijf evolueert. En u?

Waarom permanente vormingen volgen?

De markt en de wetgeving evolueren voortdurend. Het zijn twee sectoren waar u de belangrijke wijzigingen amper kunt bijhouden. Het is dan ook van essentieel belang dat u levenslang blijft leren. Dan blijft u op de hoogte van de samenleving zoals ze vandaag is. En verbetert u meteen de werking en competitiviteit van uw onderneming.

U kunt zo een opleiding volgen...

  • in talen, om bijvoorbeeld uw kennis van het Frans te verbeteren
  • in management, om vertrouwd te raken met de cijfers
  • in marketing en verkoop, om uw omzetcijfer te stimuleren
  • in human resources, om een betere manager te worden
  • enz.

Vergeet ook niet de opleidingen in "soft skills" die u in uw bedrijf in de praktijk kunt brengen: spreken in het openbaar, zich aan zijn gesprekspartner aanpassen, zich efficiënter organiseren...

Steunmaatregelen voor opleidingen

Wees gerust: u staat er niet alleen voor. De gewesten doen hun best met steunmaatregelen voor permanente vorming. Denk maar aan de opleidingscheques van het Waalse Gewest en de kmo-portefeuille van het Vlaamse Gewest. Ontdek de waaier aan steunmaatregelen van de Vlaamse Gemeenschap, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Waalse Gewest.

Securex Academy: praktische opleidingen voor ondernemers

Optimalisatie van uw sociaal statuut, sociaaljuridische actualiteit, preventieadvies, eerste hulp bij ongevallen, … De Securex Academy organiseert praktische opleidingen aangepast aan uw noden. Het ideale spoor om directe resultaten neer te zetten. Raadpleeg nu de opleidingskalender van de Securex Academy.

Als zelfstandige bent u uiteraard bewust van de noodzaak geïnformeerd te blijven over de socio-juridische actualiteit. Hoe? Heel gemakkelijk! Surf regelmatig naar www.lex4you.be om de actualiteit met betrekking tot uw bedrijfssector en uw statuut van dichtbij te volgen.