Zelfstandige
 
 
 

Internationaal ondernemen

Internationaal zakendoen kan uw onderneming vleugels geven: nieuwe markten, goedkopere leveranciers en andere producten. Maar elke medaille heeft een keerzijde: sociale regels, verplichte documenten, communicatie met de bevoegde instanties, … Een reeks aanpassingen. Als u niet goed oplet, kan zo’n avontuur snel ontaarden in een nachtmerrie.

Enkele adviezen

Wij raden u sterk aan om u goed te informeren voor u aan een internationaal avontuur begint. Stel de juiste vragen. Wat is het aanbod van de markten? Waar vindt u uw potentiële klanten? Hoe plant u uw strategie? Bent u echt klaar voor export en/of een vestiging in het buitenland? U moet ook een gedetailleerd inzicht hebben in de logistiek en de verkoopreglementering van het land waar u naartoe wilt. Bescherm uzelf en uw intellectuele rechten.

Internationaal zakendoen tips nodig?

Gelukkig kunt u rekenen op de hulp van Securex’ ISAS (International Salary Administration Service). Een team ervaren professionals werkt een aangepaste aanpak voor u uit. Op het programma: afhandeling van uw loonbeheer in het buitenland, juridisch en wettelijk advies, personeelsbeheer. Kortom, een echt duwtje in de rug als u aan een internationaal avontuur begint.

Neem contact op met de Securex-experts voor meer informatie over ISAS.