Publieke sector
 
 
 

Securex-opleidingen

Op de hoogte blijven van álle ontwikkelingen in de welzijnswetgeving? Uw kennis van specifieke thema’s verdiepen?  Securex maakt het mogelijk. We zorgen ervoor dat u alle wijzigingen op de voet kunt volgen en illustreren ze met praktijkvoorbeelden, zodat u ze meteen op UW organisatie kunt toepassen. Onze praktijkgerichte opleidingen houden de gezondheid en het geluk van uw medewerkers op een hoog peil.

Open opleidingen

Schrijf u vrij in op onze algemene trainingen: basisvorming preventieadviseur, VCA voor leidinggevenden, basisopleiding en recyclagecursus voor bedrijfshulpverlener…
Bekijk het aanbod in onze online kalender.

Opleidingen op maat

Hebt u een concrete opleiding voor ogen? Een training rond ergonomie die ingaat op uw specifieke werkomstandigheden? Een sessie die inzoomt op alcoholgebruik voor een handvol teams? Dan werken we voor u graag een specifieke opleiding uit.

Bekijk het aanbod in onze online kalender.

In handen van experts

Al onze trainers zijn experts in hun domein: ingenieurs, psychologen, artsen, ... Ze staan met beide voeten in het bedrijfsleven en kennen de échte problemen van de werkvloer. Uw training zit dus altijd boordevol praktijkvoorbeelden die u meteen in uw eigen werkomgeving toepast.

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht op het nummer: 09 282 16 10 of via e-mail: training@securex.be