Publieke sector
 
 
 

Omgaan met stress op het werk

Elke job heeft zijn energiebronnen en energievreters. Daardoor moeten al uw mensen in meer of mindere mate omgaan met stress op het werk.

Stress op het werk

Kerngezond, overspannen of depressief? Iedereen bevindt zich wel ergens op de Stress Continuüm-schaal:

BurnOut

Met Securex gaat u tijdig en gepast over tot actie. Een passende dienstverlening helpt uw mensen omgaan met stress op het werk, en burn-outs te boven komen.         

 

 

Duurzame inzetbaarheid: efficiënt omgaan met stress

Het Stress Continuüm sluit naadloos aan bij het inzetbaarheidsmodel van Securex: u steunt uw mensen, zodat ze langer kunnen en willen werken. Bijvoorbeeld door ze te leren omgaan met stress.

Want stress op het werk en burn-outs versterken het absenteïsme in uw organisatie: maar liefst 37 procent van alle afwezigheidsdagen is te wijten aan spanningsklachten.

Helaas ziet u als werkgever alleen … het topje van de ijsberg. Maar een fractie van alle burn-outs – bij 5 procent van alle medewerkers – komt aan de oppervlakte. Omgaan met stress op het werk is dus een cruciale uitdaging.

Burn-outs en stress op het werk: altijd een Sexurex-oplossing!

Securex ontwikkelde een totaaloplossing om het omgaan met stress op het werk voor u te verlichten. Ons programma is:

  1. multidisciplinair – met artsen en psychologen, HR-experts en ergonomen, …
  2. geschikt voor alle niveaus – medewerker, leidinggevende en organisatie
  3. modulair opgebouwd – beschikbaar als totaaloplossing of in deeltrajecten

Securex biedt niet één generische oplossing voor burn-outs en stress op het werk. Wel een dienstverlening die uw organisatie als gegoten zit. Ontdek ze meteen!

Ligt omgaan met stress op het werk u beter via loopbaanconsulting, een aanwezigheidsbeleid of een gezondheidsbeleid (cao 104)? Bel of mail onze experts dan nu, en bepaal welke koers u wilt varen.