Publieke sector
 
 
 

Securex Preventie & Bescherming: uw externe preventiedienst

U moet voldoen aan de strikte eisen van de welzijnswet. Maar u wilt vooral dat uw medewerkers gezond blijven. En dat ze in een werkomgeving zonder risico’s vertoeven. Wat de wettelijke voorschriften ook zijn.

Securex verhoogt het welzijn op uw werkvloer. Want onze specialisten brengen risico’s aan het licht en reiken instrumenten aan om uw werknemers beter te beschermen. Zodat ze maximaal inzetbaar zijn. En optimaal bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

  • Preventief medisch toezicht – Als uw externe preventiedienst zorgen we voor de nodige preventieve controles van uw medewerkers. We gaan graag ook een stapje verder dan de strikt wettelijke verplichtingen en formuleren voorstellen om het welzijn van uw medewerkers te vergroten.
    Lees meer over ons preventief medisch toezicht
  • Focus op psychosociaal welzijn – Tientallen factoren beïnvloeden het welzijn van uw medewerkers op de werkvloer: grensoverschrijdend gedrag, alcohol en drugs, stress, roken, traumatische ervaringen ... Securex gaat met u op zoek naar de risico’s en elimineert ze op duurzame wijze door onze integrale en mentaliteitsveranderende aanpak.
    Leg ook de focus op psychosociaal welzijn
  • Geen risico’s bij technisch toezicht – De arbeidsomstandigheden van uw medewerkers zijn een absolute prioriteit. De ergonomen, arbeidsgeneesheren en veiligheidsspecialisten inventariseren de risico’s en helpen ze onder controle te houden of voorgoed weg te nemen.
    Maak uw werkvloer veiliger met Securex’ technisch toezicht

Maak van veiligheid op de werkvloer een prioriteit en neem vandaag nog contact op met Securex!