Publieke sector
 
 
 

Perfect geregelde medische controles

Securex staat u overal bij. Medische controle vergt veel administratie en detailwerk. Maar niet voor u! Securex neemt u die hele procedure uit handen. Al wat u moet doen, is het licht op groen zetten.

Vooraf: informeren van uw medewerkers

We helpen u bij de verspreiding van informatie over uw aanpak van absenteïsme en uw gebruik van medische controles. We maken duidelijk dat u niemand viseert, en al zeker niet de legale thuisblijvers. Gebruik onze standaardcommunicatie of bouw samen met ons aan een persoonlijk communicatietraject.

Supersnelle procedure

Schrijft uw verzuimplan voor dat u een afwezige medewerker moet controleren? Geef ons dan een signaal. Dan nemen wij het van u over:

  • Ons systeem verzamelt automatisch de gegevens van uw medewerker en het medisch attest (als dat voorhanden is).
  • We schakelen de geschikte arts in: we selecteren uit ons netwerk van 360 controleartsen.
  • Kwam de aanvraag binnen voor elf uur? Dan controleren we nog dezelfde dag. Dat doen we bij uw medewerker thuis of in de dokterspraktijk van de controlegeneesheer, afhankelijk van de concrete situatie en de regels van uw verzuimplan.
  • U krijgt binnen de 24 uur ons rapport van de medische controle.

Tip: kies voor controle in de dokterspraktijk

Een controle in de dokterspraktijk van de controlegeneesheer heeft een ontradend effect bij uw medewerkers. Want een dubbel doktersbezoek tijdens een zogenaamde baaldag is niet aanlokkelijk. Bovendien betaalt u voor een onderzoek in de dokterspraktijk geen vervoerskosten. En vermijdt u discussies met uw werknemers over mislukte thuisbezoeken.

Vraag nu een eenmalige controle aan of contacteer ons voor meer informatie over onze abonnementsformules.